2015-11-17

Zsidók miatt öltek keresztényeket Párizsban a muszlimok!

Oszd meg másokkal is!

Nem volt előzmény nélkül, írja a Magyar Idők Online, a péntek éjszakai véres támadás a párizsi Bataclan nevű szórakozóhely ellen. Szélsőséges iszlamista csoportok korábban is fenyegették a mulatót. A számtalan halottal járó, több helyszínen végrehajtott péntek esti párizsi merényletek közül a Le Bataclan elleni támadás volt a legvéresebb, ahol a sok sebesült mellett mintegy százan veszítették életüket.

Egy izraeli hírportál hívta fel a figyelmet arra, hogy a Bataclan mulatót már több ízben is megfenyegették szélsőséges iszlamisták. Az i24news.tv egy korábbi hírrel támasztja alá mindezt, a Le Figaro 2011-ben írt arról, hogy Egyiptomban kihallgattak egy Farouk Ben Abbes nevezetű belga állampolgárt egy meggyilkolt francia diáklány ügyében. Abban az ügyben nem jutottak tovább a hatóságok, de Farouk Ben Abbes beismerte, hogy merényletet tervezett a párizsi Bataclan ellen, a cikkben foglaltak szerint azért, mert a tulajdonosai zsidók – írja a Magyar Idők.

A Le Figaro akkori beszámolója alapján már korábban is fenyegették a mulatót iszlamista csoportok, mert több zsidó szervezet konferenciájának is otthont adott, például az izraeli határőrség is szervezett ott egy gálát. Az arab, francia és angol nyelven elérhető i24news.tv szerint további feltételezett oka lehet a Bataclan elleni merényletnek, hogy a péntek este ott koncertező zenekar énekese egy korábbi tel-avivi koncertjén kijelentette, sosem bojkottálnák Izraelt.

ma.hu nyomán

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Csatlakozz csoportunkhoz!