2019-02-06

Zárójelbe teszik Liam Neeson nevét Schindler listáján, miután bevallotta, hogy 40 éve kiakadt egy erőszaktevő fekete miatt

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

Liam Neesonnek nem lett volna más dolga, mint népszerűsíteni az új filmjét, a Dermesztő hajszát, melyben ismét bosszúszomjas igazságosztóként szórja a pofonokat. Történt azonban, hogy a The Independent magazinnak adott interjúja közben valamilyen oknál fogva elmesélt egy olyan történetet magáról, melyet negyven éve titokban tartott. Nem kellett volna.


Fotó: Laura Hutton/PA Wire

Az északír színész egyik legismertebb szerepe Oskar Schindler volt a Schindler listája című holoipari Spielberg-filmben.Neeson a bosszúval kapcsolatban hozta fel egy közeli nőismerőse tragédiáját, akit egy fekete bőrű férfi erőszakolt meg. A színész pedig nem akarta tehetetlennek érezni magát, így esténként ólmosbottal a kabátja alatt sétálgatott, és azt várta, hogy egy “afroamerikai” férfi belé kössön, és megölhesse.


Szerencsétlenségére másnap reggel a Good Morning Amerika műsorába volt hivatalos a filmje kapcsán, ahol szembe került saját mondataival, azonban nem sikerült kimagyaráznia magát, sőt, most talán nagyobb bajban van, mint eddig.

“Nem vagyok rasszista! Ha az ismerősöm azt mondta volna, hogy ír, brit, skót vagy litván volt a támadója, ugyanígy reagáltam volna”. A színész egyébként már első alkalommal is kiemelte, mennyire “szégyelli” a gondolatait, és hogy ez valaha is eszébe jutott, de így hatott rá a tragédia, sokként érte.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

Így azonban vélhetően ez a hollywoodi nagyágyú bukásának a története is, hiszen, bár filmjének premierjét megtartották, a vörös szőnyeges bevonulást már nem.

(Híradó – TMZ nyomán)

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...