2017-12-06

Vona olyat mon­dott Ha­vas­ról, hogy maga is meg­bánta

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

Vona Gábor mel­lett üre­sen ma­radt egy szék a róla szóló könyv be­mu­ta­tó­ján. A szerző Havas Hen­rik nem mert el­menni a be­mu­ta­tóra. Ahova egyéb­ként csak a Job­bik­kal szim­pa­ti­záló saj­tót en­ged­ték be, a saj­tó­sza­bad­ság leg­na­gyobb di­cső­sé­gére. Csak a Vona-Si­micska féle la­káj­mé­dia kér­dez­hette a párt­el­nö­köt. Biz­tos nem írják meg, hogy mit mon­dott Havas Hen­rik­ről.

Vona Gábor hosszasan elmélkedett  a Kempinski szállodában tartott könyvbemutatón arról, hogy nem ért egyet Havas Henrikkel. Lényegében kifejtette, hogy gyávának tartja a súlyos zaklatási ügybe keveredett újságírót, mert a botrány kirobbanása után nem mert személyesen megjelenni az újságírók előtt, saját könyve bemutatóján… Vona úgy érezte, hogy Havas az utolsó pillanatban kereket oldva cserbenhagyta őt, hiszen csak közvetlenül az esemény előtt közölte, hogy mégsem jön.

Arról elmélkedett, hogy ilyen helyzetekben ki kell állni, fel kell venni a kesztyűt, és nem gyáván megfutamodni, mint Havas tette. Csalódottságának adott hangot, hogy a neves újságíró, nyilvánvalóan a zaklatási ügy miatt az utolsó pillanatban megfutamodott.

Vona amúgy önmagát fényezve hosszasan dicsérte magát és politikáját a könyvbemutatón, amire, hogy ne lehessen kényelmetlen kérdéseket feltenni, csak a Jobbik és Simicska Lajos lakájmédiáját engedték be.

Vona Facebook-oldala élőben közvetítette az eseményt. Az adás közben kommentelők pontosan megmutatták, hogy a Jobbik tábora durván megosztott. A Vonát szidalmazó és védelmükbe vevő jobbikosok keményen megütköztek egymással.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

Ripost nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...