2018-07-10

Vigyorgás egy tinédzser lány csoportos megerőszakolása után

Oszd meg másokkal is!

Undorító hármas nevetett azon, hogy egy 19 éves tehetetlen lány támadtak meg, kicsalták egy éjszakai klubból, majd végül egy utcára dobták – 27 éves börtönbüntetést kaptak ezért a tettért.

  • Az áldozat április 23.-án Canterbury városa központjában látható volt, hogy távozik a helyről
  • Láthatóan be volt lőve, ahogy egy parkolóhoz vezették, ahol mind a három férfi megerőszakolta a lányt.
  • Sali Amet 23 éves, Omer Engin 24 éves és Salih Altun 25 éves gyanúsítottakat a mai napon(2018.06.29.-én) 27 éves börtönbüntetésre ítélt a bíróság.

A cikk arra tér ki, hogy a Cuban bárból az előbb említett vadállatokat látták, hogy egy parkolóhoz vezették az áldozatukat, ahol négyszer megerőszakolták ötven percen belül. A török férfi a bíróságon tolmácsot igényelt, a tett elkövetésekor teljesen józan volt még a másik kettőben annyi alkohol volt, ami fele volt az vezetéshez tiltó határnak.

A lány sírt, amikor kihajították egy közeli étteremnél, ahol végül a barátaival találkozott. Heather Norton bíró szerint a következő leírással illette a triót, hogy „kegyetlen” egyének, akik a „rendkívül sérülékeny áldozatokra” vadásznak.

A CCTV felvételei alapján látható volt, hogy tántorogva ment a lány az utcákon keresztül, amikor két férfi feltartotta majd a parkolóhoz vezette az erőszakolás előtt. A három mocskot a szórakozó hely személyzete értesítette, ezek után kapták el a mocskokat.

The three men are pictured on CCTV footage from Canterbury city centre heading towards The Cuban Bar on April 13 

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Csatlakozz csoportunkhoz!