2018-07-10

Vigyorgás egy tinédzser lány csoportos megerőszakolása után

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

Undorító hármas nevetett azon, hogy egy 19 éves tehetetlen lány támadtak meg, kicsalták egy éjszakai klubból, majd végül egy utcára dobták – 27 éves börtönbüntetést kaptak ezért a tettért.

  • Az áldozat április 23.-án Canterbury városa központjában látható volt, hogy távozik a helyről
  • Láthatóan be volt lőve, ahogy egy parkolóhoz vezették, ahol mind a három férfi megerőszakolta a lányt.
  • Sali Amet 23 éves, Omer Engin 24 éves és Salih Altun 25 éves gyanúsítottakat a mai napon(2018.06.29.-én) 27 éves börtönbüntetésre ítélt a bíróság.

A cikk arra tér ki, hogy a Cuban bárból az előbb említett vadállatokat látták, hogy egy parkolóhoz vezették az áldozatukat, ahol négyszer megerőszakolták ötven percen belül. A török férfi a bíróságon tolmácsot igényelt, a tett elkövetésekor teljesen józan volt még a másik kettőben annyi alkohol volt, ami fele volt az vezetéshez tiltó határnak.

A lány sírt, amikor kihajították egy közeli étteremnél, ahol végül a barátaival találkozott. Heather Norton bíró szerint a következő leírással illette a triót, hogy „kegyetlen” egyének, akik a „rendkívül sérülékeny áldozatokra” vadásznak.

A CCTV felvételei alapján látható volt, hogy tántorogva ment a lány az utcákon keresztül, amikor két férfi feltartotta majd a parkolóhoz vezette az erőszakolás előtt. A három mocskot a szórakozó hely személyzete értesítette, ezek után kapták el a mocskokat.

The three men are pictured on CCTV footage from Canterbury city centre heading towards The Cuban Bar on April 13 

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...