2017-06-19

(Videó!) Több mint száz álarcos migráns támadt a rendőrökre

Oszd meg másokkal is!

Botokkal és baseballütőkkel felfegyverkezett illegális bevándorlók támadtak a hatóság embereire a svédországi Trollhattan városában.

Csütörtök este fiatal migránsok százfős csoportja támadta meg a trollhattani rendőröket. A tudósítások szerint a fiataloknál botok és és más egyéb ütőfegyverek voltak. A támadást az váltotta ki, hogy a svéd rendőrök rajtaütést hajtottak végre a város Kronogarden nevű külvárosában.

A beszámolók szerint a migránsok az autókat sem kímélték, kettőnek a kerekeit is kiszúrták.

A helyzet akkor fajult el igazán, mikor a maszkos támadók az utca közepén tüzet akartak rakni, ám az egyik biztonsági őr azt el akarta oltani. A migránsok ekkor kezdték el a rendőröket és az őröket kővel dobálni.

A környékbeli rendőrségi razziák során mindössze egy embert tartóztattak le.

A városháza egyik szóvivője elmondta, hogy a városban az utóbbi időben rendszeresek az összecsapások a rendőrök és a migránsok között, ám a bevándorlók egymással is szoktak harcolni. A körzetben több szomáliai is él, akik bandákba verődve próbálnak meg uralkodni egy-egy negyed felett.

A rendőrök idejöttek, erre kövekkel dobálták meg őket. Már alig tudok éjjelente aludni, félek amiatt, ami itt kialakult”

– mondta az egyik lakó.

A migránsok lakta külvárosokban az utóbbi hónapokban egyre gyakoribbak a rendőrök elleni támadások. A jelentések szerint a svédországi no-go zónák száma csaknem ötven százalékkal emelkedett az elmúlt két évben.

888 nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Kövess minket a Facebookon!