2017-09-12

(Videó!) Seprűvel verte ki az allahakbározó mohamedánokat a bátor magyar asszony Majdányban

Oszd meg másokkal is!

Megküzdött az agresszív mohamedán ‘migránsokkal’ egy magyar nő a magyar-szerb-román hármashatárnál lévő Majdányban: „Itt kezdték ledobálni a pokrócaikat. Nekiestek azonnal a szőlőknek. Én addigra már ideértem, és fogtam a söprűt, ahogy csak bírtam. Ordítottam nekik, hogy mars, mars. És akkor ezzel a részével, mert ahogy mondják a jogaik nem sérülhetnek, azért nem a fa részével ütöttem őket.”- mesélte Dóró Magdolna.

„Akkor ért el a nagy félelem, amikor felemelték a kezüket ököllel és elkezdték kiabálni, hogy „Allah akbar, Allah akbar”. A többiek pedig az ég felé el kezdtek mutogatni és mondták, hogy Allah, Allah.”- panaszolja a majdányi asszony.
—-
A média rendszerint elkeni az „Allahu akbar” igazi értelmét, amely az iszlám dzsihádisták általános csatakiáltása, amit tömeggyilkosság elkövetése közepette szoktak üvölteni. A csatakiáltást a nyugati média hibásan úgy szokta lefordítani, hogy „Isten nagy”. Azonban a tényleges jelentés az, hogy „Allah nagyobb” vagy “a legnagyobb” – ami azt jelenti, hogy Allah nagyobb, mint a te Istened vagy kormányod. Ez agresszív kinyilvánítása annak, hogy Allah és az iszlám uralkodik minden egyéb kormányzati-, vallási,- jogi vagy erkölcsi forma felett – pontosan ezért üvöltik ezt olyan gyakran az iszlám dzsihádisták a hitetlenek gyilkolászása közben.
—-
A Délhír cikke:

A migránsok újabban Majdányban randalíroznak

A magyar-román-szerb hármashatár közelében található településen mostanában sok migráns fordul meg. A csempészútvonal változásával mindig újabb határmenti települések ismerkednek meg az „idegen kultúrával”.

A majdányiak azt mondják, hogy az idegenek több portára is betörtek. Főként a gyümölcsösökben és a kertekben, illetve az elhagyatott házakban garázdálkodnak.  Amikor kihívják a rendőröket, a migránsok a kukoricásokban elmenekülnek.  Aztán meg visszatérnek és felfeszítik az elhagyott ingatlanokat, szeméthegyeket hagyva maguk után.

„Itt kezdték ledobálni a pokrócaikat. Nekiestek azonnal a szőlőknek. Én addigra már ideértem, és fogtam a söprűt, ahogy csak bírtam. Ordítottam nekik, hogy mars, mars. És akkor ezzel a részével, mert ahogy mondják a jogaik nem sérülhetnek, azért nem a fa részével ütöttem őket.”- mesélte Dóró Magdolna majdányi asszony. „Akkor ért el a nagy félelem, amikor felemelték a kezüket ököllel és elkezdték kiabálni, hogy „Allah akbar, Allah akbar”. A többiek, pedig az ég felé el kezdtek mutogatni az ég felé és mondták, hogy Allah, Allah.”- panaszolta el a Pannon RTV munkatársának, megmutatva a helyet, ahol összetűzésbe került a betolakodókkal.

„Átjöttünk az öcsémmel. 28 migráns volt a lakásban. Az ablakokat kiverték, az ajtót felfeszítették. Padláson voltak. Szobákban voltak. Minden irányba voltak. Kizavartuk őket 3-4 alkalommal. Visszajárnak. Ma reggel is voltak. Az ajtót sem tudom bezárni.”- mondta Fehér László és folytatja: nem ez volt az első eset, hogy Közel-Keletről érkező férfiak hatoltak be az épületbe. A padlás és a feldúlt szobák is arról árulkodnak, hogy itt húzták meg magukat.


Az eset megint arra int, hogy az iszlám nem a béke vallása, és ha nem védekezünk, mindenkit el fog érni.

Délhír.info, Dzsihádfigyelő nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Kövess minket a Facebookon!