2016-12-28

(Videó!) Megáll az ész: Károly herceg szerint Jézus helyett karácsonykor gondoljunk inkább Mohamedre

Oszd meg másokkal is!

Meglepő karácsonyi üzenetet fogalmazott meg december 19-én Károly herceg a Szent Jakab palotában.

A brit trónörökös szerint karácsonykor általában Jézusról emlékezünk, de most inkább Mohamedről kellene elmélkednünk.

A walesi herceg karácsonyi üzenetében a vallási kisebbségek elnyomása érdekében akart szót emelni. “A vallásszabadság kérdése sok esetben élet-halál kérdés a hívők számára” – fogalmazott.

“Általában karácsonykor Jézus Krisztus születésére gondolunk. Úgy vélem, most ebben az évben emlékezzünk meg arról, hogyan menekült a szent család az erőszakos üldöztetés elől.”

Majd így folytatta: “arról is emlékezzünk meg, hogy Mohamed próféta, hogyan kényszerült elmenekülni Mekkából Medinába, ahol a saját szabadságát és a követői dicséretét kereste.”

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

A muszlim világ amúgy Ramadánkor szinte egy teljes hónapig erről emlékezik, de az nyílván nem elég. Kell hozzá a karácsony is, ami a keresztény kultúrünnepek közül az egyik legjelentősebb. Azt meg még meg sem merjük említeni, hogy a világ megváltójának születését hogyan lehet egy szintre emelni egy erőszakos vallás tömeggyilkos és pedofil megalapítójával.

Persze Károly hercegnek ez nem volt elég.

“Akármilyen vallás útját követjük, a végcél ugyanaz – a másik ember tisztelete és értékelése, elfogadva az élethez való jogát, hogy békésen viszonozza az Istentől kapott szeretetét” – fogalmazott.

Csak remélni tudjuk, hogy ezt a karácsonyi üzenetet nem olvasták a szíriai, egyiptomi, iraki és a jazidi keresztények, akiket Mohamed és Allah nevében tömegével üldöznek és végeznek ki.

Forrás: Youtube

Breitbart Budapest nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Csatlakozz csoportunkhoz!