2018-03-13

(Videó!) “Ez már nem Svédország!” – Keresztény nőt fenyegettek a svéd NO-GO Zónában

Oszd meg másokkal is!

Egy szomáliai születésű, több, mint húsz éve Svédországban élő nő, aki muszlimból kereszténnyé lett, hidzsáb, vagyis muszlim fejkendő nélkül ellátogatott egy olyan stockholmi külvárosba, ahol a muszlim lakosság párhuzamos társadalmat épített ki, s immár Svédország egyik no-go zónájának számít (kivéve a liberálisoknak, mert szerintük olyanok nincsenek).

Mona Walter korábban már forgatott a Rinkeby nevezetű külvárosban, ahol akkor is számos atrocitás érte őt. Ezúttal az Infowars stábja is elkísérte őt, hogy dokumentálják, miként fogadják a keresztény nőt.

A videó tanúsága szerint hamar felismerték a helyi muszlim járókelők Mona Waltert, és azonnal inzultálni kezdték. „Mit keresel itt?” – kérdezték tőle, majd amikor a nő értetlenségének adott hangot, hogy miért ne sétálhatna Svédországban ott, ahol szeretne, megdöbbentő válasz érkezett többször is: „ez nem Svédország!”.

A szitkokból kapott a stáb férfitagja is, mondván, miért védelmez egy keresztény nőt. A videó tanúsága szerint a légkör egyre fenyegetőbb lett, válogatott sértéssekkel, fenyegetésekkel illeték a muszlimok a keresztény nőt, akit le is köptek.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

Magyar Idők nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Csatlakozz csoportunkhoz!