2018-03-12

(Videó!) Busz tetején randalírozott egy migráns Palermóban

Oszd meg másokkal is!

Az afrikai migránsok napról napra abszurdabb eseményekkel zavarják meg az Európában megszokott közrendet. Tegnap a szicíliai Palermóban egy elefántcsontparti fiatalember “rabolt el” egy városi közlekedési buszt, majd felmászott a tetejére, és onnan beszélt az emberekhez érthetetlen dolgokat.

A 19 éves migráns, egy palermói közösségben lakója, vasárnap délután 2 óra körül állította meg a városi buszt útlezáró fémrácsokkal. A busz vezetője azonnal leszállította az utasokat, hogy biztonságban legyenek, majd értesítette a hatóságokat. Az afrikai fiatalember felmászott a busz tetejére, és onnan kiabált a jelenetet szemlélő emberekhez fel-alá járkálva a buszon. Többnyire a maga nyelvén szólt, de van, aki szerint azt is mondogatta, hogy “szabadságot.

Végül a kiérkező rendőrök a buszra felmászva elfogták őt, és kórházba szállították. Tettének oka egyelőre ismeretlen, de folyik a nyomozás az ügyben. Rövid kórházi vizsgálat után az afrikai visszatérhetett a közösségbe, ahol él. A jelenetet többen is felvették, és megosztották azt a közösségi médiában.

Az olaszok gyakran idézik a migráció kapcsán annak egyik fő olaszországi pártolójának, Laura Boldrininek, volt ENSZ menekültügyi szóvivőnek a szavait, aki néhány éve nagyon dicsérve őket azt mondta, hogy a migránsok a globalizáció éllovasai, és az ő életstílusuk idővel az olaszok között is nagyon elterjedt lesz…

Tényleg egy ilyen jövőt tartanak jónak a migránsok védelmezői az Európának… Korábban ilyen jelenetek még az európai emberek rémálmaiban sem fordultak elő. De lehet, hogy Afrikában valóban ez a normalitás. Igazából alig tudunk valamit is Afrikáról, csak most kezdjük felfedezni azt, ahogy egyre jobban beletapicskol az afrikai stílus az európai mindennapokba a migráció révén.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

iLgiornale.it, MF nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Csatlakozz csoportunkhoz!