2018-07-13

(Videó!) Anne Marie Waters: “tisztességes brit emberek millióit sérti ez a vallás és a méreg, amit az országunkba behoz”

Oszd meg másokkal is!

Anne Marie Waters, a For Britain párt alapítója és vezetője: “Engem sért a nők nemi szervének megcsonkítása, a gyermekházasságok, a kényszerházasságok, a ‘becsület-erőszak’, és az összes többi iszonyatos dolog, amit ez a vallás behoz a társadalmunkba.”

A magyar szöveg leirata:

“Én ezt már mind hallottam az évek során. A Nagy Mentséget: “sérti a mérsékelt muszlimokat, ahogy fogalmazol”. Már bocsánat, de tisztességes brit emberek millióit sérti ez a vallás és a méreg, amit az országunkba behoz. Szerintem elképesztő, hogy a politikusok szemmel láthatóan nem törődnek azzal, hogy milliókat sértenek meg közülünk: nekik az az elsődleges, hogy ne sértsék meg ezt a kis csoportot. Engem nem érdekel, hogy ők sértve érzik-e magukat, mert engem sért a nők nemi szervének megcsonkítása, a gyermekházasságok, a kényszerházasságok, a ‘becsület-erőszak’, és az összes többi iszonyatos dolog, amit ez a vallás behoz a mi társadalmunkba. Én ezt ki fogom mondani, és egyáltalán nem érdekel, hogy ki van megsértődve.”

Dzsihádfigyelő

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Csatlakozz csoportunkhoz!