2018-04-11

(Videó!) Alsónadrágban vert félholtra egy migráns egy német nyugdíjast

Oszd meg másokkal is!

Nürnbergben, az egyik legszebb bajor városban egy 24 éves kameruni migráns minden előzmény nélkül brutálisan rátámadt egy 73 éves nyugdíjas asszonyra. Leütötte, aztán nekifutásból fejbe rúgta. Sokkoló felvételeket mutatunk, felnőtt olvasóinknak.

Sokkoló videóra bukkantunk, miközben a bevándorlók németországi integrációjának „eredményei” témájában kutakodtunk. A felvételen az látható, hogy egy alsónadrágra vetkőzött kameruni migráns – aki a hírek szerint diák státuszú – először céltalanul bolyong egy parkolóban. Egy fehér alsónadrágot leszámítva nincs rajta ruha, majd minden átmenet nélkül szabályosan leüti a tőlé néhány méterre álldogáló 73 éves idős asszonyt.

Miután az áldozat földre került, a kameruni férfi nekifutásból fejbe rúgja, majd ezt többször megismétli a kétségbeesetten kiabáló asszonnyal. A bevándorlót szemtanúk tartották vissza a rendőrség megérkezéséig, ellenállást nem tanúsított. Viszont arra sem adott magyarázatot, miért követte el a brutális támadást. Mindez egyébként tavaly történt.

A 73 éves idős nőt életveszélyes állapotban szállították kórházba, a migránst letartóztatták.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

Origo nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Csatlakozz csoportunkhoz!