2018-10-08

Versírással tiltakozott a kislány a migránserőszak ellen, lenácizták, megrongálták a házát

Oszd meg másokkal is!

Egy versmondó versenyt rendeztek a Rajna-vidéki Speyer városában Németországban, ahol egy 14 éves lány, Ida-Marie Müller kritikát mert megfogalmazni a „Willkommenskultur”-ral és az erőszakoskodó migránsokkal kapcsolatban.

A tinédzser lány nemcsak a legnagyobb tapsot kapta, hanem a versenyt is megnyerte volna, ha a baloldali szervezők nem tiltották volna ki a versenyről, illetve a díjátadó ceremóniáról – írja a Voice of Europe.

Az „abszolút kiegyensúlyozott és szabad német média” természetesen lerasszistázta és lenácizta a lányt, amiért a nők elleni támadásokról mert beszélni vers formájában. A lányt apja is védelmébe vette, aki az Alternatíva Németországért (AfD) egyik politikusa. A szabad véleménynyilvánítás hozadékaként otthonukat megrongálták.

Ahogy a cikkben is olvasható, a toleranciát hirdető baloldal nem ismeri a tolerancia jelentését, helyette az egyik városi tisztségviselő „lelki gyújtogatással és a félelmek táplálásával” vádolta meg a versmondó fiatal lányt. A polgármesterasszonyt sem hatotta meg, hogy a felvétel alapján valóban sokan nyilvánították ki tetszésüket, szerinte a lány az AfD véleményének propagálására használta a versenyt. A Facebook az AfD egyik politikusát is letiltotta, amiért posztolta a videót a saját oldalán. 

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Csatlakozz csoportunkhoz!