2018-11-07

Végre Bu­da­pestre hoz­zák a ma­gyar lányt meg­erő­sza­koló afgán mig­ránst

Oszd meg másokkal is!

A Ri­post in­for­má­ciói sze­rint dön­töt­tek az oszt­rák ha­tó­sá­gok a Jó­zsef At­tila ut­cá­ban üze­melő gi­ro­szos mos­dó­já­ban nemi erő­sza­kot el­kö­vető afgán férfi ki­ada­tá­sá­ról: közel két hónap után pén­te­ken végre Bu­da­pestre szál­lít­ják. A hely­színt még min­dig a vir­tu­á­lis kocs­má­ros, Tibi atya rek­lá­mozza!

Hamarosan szembesíthetik áldozatával az afgán erőszakolót. Szeptember 9-én hajnali 2 és 3 óra között a budapesti belvárosban, a Facebook-sztár Tibi atyával reklámozott József Attila utcai gíroszos mosdójában az ott dolgozó fiatal afgán férfi, SarhadiBilal Ahmad szexuális aktusra kényszerített egy 21 éves magyar légikísérő lányt.

27 percig kínozta a mosdóban

A lány mosdóra kéredzkedett be a vendéglátóhelyre. Az afgán alkalmazott hátra kísérte, majd a lány kiszolgáltatott helyzetét kihasználva rázárta az ajtót és a Ripost által megszerzett kamerafelvételek szerint 27 percen át erőszakoskodott vele.

A bűncselekménynek volt tanúja: az afgán munkatársa a kamerafelvételek szerint az ajtónál hallgatózott, többször is visszatért, mintha azt várta volna, hogy az afgán végezzen. Hallania kellett a lány tiltakozását, sikoltásait, de nem tett semmit. A rendőrség kihallgatta a tanút, de a nyomozás állásáról bővebb részleteket nem árultak el.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

A fóti gyerekvárosból járt be Pestre dolgozni

Lapunk kiderítette, a tettes a fóti gyerekvárosból járt a belvárosba dolgozni, évek óta tartózkodási engedéllyel ott lakott. Az intézményben a menekültek mindent ingyen kapnak, rezsit sem kell fizetniük, nemhogy lakbért. Sarhadi Bilal Ahmad a lakótársai szerint összeférhetetlen, agresszív embernek ismerik, aki a társait is meglopta, nem is volt vele szívesen egy szobában senki. Ugyanakkor hozzátették: nem értik, miért lett rendőrségi ügy egy lány megerőszakolásából, hiszen náluk otthon „ezt a családok egymás között intézik el”, vagyis szerintük legfeljebb a lány családja kérhetné számon az erőszakoló tettét. A nevelőnek hosszan el kellett magyaráznia, hogy nálunk a nő megerőszakolása bűncselekmény, amiért börtönbüntetés jár.

Most is egy migráns szolgált ki a büfében

Felkerestük tegnap a gíroszozót: még mindig Tibi atyával reklámozzák, és mintha megállt volna az idő: most is egy fiatal migráns férfi szolgált ki. Azt mondta, hogy ez az első munkanapja, de gyakorlottan mozgott a büfében, begyakorlott mozdulatokkal készítette a szendvicseket.

A mosdó ma is ugyanúgy üzemel

Mosdóra most is csak az átjárón keresztül lehet menni, ami a szomszédos étterembe vezet, ahol a dekoráció szintén Tibi atya kocsmáját idézi. Nem változtattak a nyitva tartáson sem, ugyanúgy hajnalig üzemelnek. A pultban álló idősebb magyar férfi szerint „nem történt itt erőszak, a lány csak kiszínezte a sztorit”. Különben is, minden csoda három napig tart, mondta, egy-két hétig kerülték a vendégek a helyet, de most már ugyanannyi a vevőjük, mint régen. Azt pedig nem is értette, miért kellene a gíroszozónál biztonsági intézkedéseket tenni, hogy ne fordulhasson elő hasonló eset.

Az áldozat elmenekült a nyilvánosság elől

Közben az áldozat, a 21 éves légikísérő lány, akit lapunk szintén megtalált, minden nyomát eltüntette a közösségi portálokról.  Életszerűtlen, hogy a történtek után azonnal, még hajnali háromkor feljelentést tett volna, ha nem történik meg az erőszak, amit egyébként a kamerafelvétel is bizonyít. Most minden lelkierejére szüksége lesz, hogy támadója szemébe mondja, mit tett vele. Valószínű ugyanis, hogy a bizonyítás megalapozásához szükség lesz a szembesítésre.

Mi tartott két hónapig? A konkrét kiadatási eljárásról a hatóság nem ad tájékoztatást, de az eljárásjog alapján azért tarthatott két hónapig a kiadatás, mert  Sarhadi Bilal Ahmad nem egyezett abba bele. Ilyenkor a kiadatásról bírónak kell döntenie, és ha a döntés ellen az érintett fellebbez, akkor másodfokon is el kell bírálni az ügyét. A kiadatási bíró nem a bűnösségről dönt, csak arról, jogszerűen kiadható-e a kikért személy. Miután megszületett a döntés, arról az Igazságügyi Minisztérium értesíti a magyar igazságügyi tárcát, majd a két állam hatósága egyezteti a kiadatás gyakorlati lebonyolítását, különös tekintettel a biztonsági intézkedésekre. Az afgán erőszakolót feltehetően közúton hozzák pénteken Budapestre és itt előzetes letartóztatásba helyezik. Szexuális kényszerítésért több év börtön várhat rá.

Ripost nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Csatlakozz csoportunkhoz!