2018-04-16

Vége Svédországban a jóléti államnak: a nyugat-európai országok sorra dőlnek össze, mint a kártyavár!

Oszd meg másokkal is!

A bevándoroltatási hullám és a szociális hálóra nehezedő nyomás éveken belül elhozhatja a demográfiai és gazdasági apokalipszist.

Svédországot eddig egyebek között popzenéjéről, az IKEA-ról és nagyvonalú jóléti államáról ismerte a világ, de egyre inkább társítják a növekvő számú dzsihadistával, a pokolgéprobbantásokkal és a kézigránát-támadásokkal is

– írta a Politicón megjelent cikkében a Kvartal című svéd online folyóirat főszerkesztője.

Mindennek vége lehet, ugyanis a jóléti állam, mint olyan, hamarosan megszűnhet.

Erre több politikai és gazdasági elemző hívta fel a figyelmet. Arról van szó, hogy a szociális háló nyugaton nem fogja elbírni azt a nyomást, amit a migráció, és az ingyen tengődő emberek okoznak ezáltal.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

Az integrálás sajnos nem sikerült, és ezt a nyugati média még mindig nem teljesen hajlandó elismerni.

A gazdaság sem bírja. Az elemzések és előrevetített szimulációk szerint – melyek az országok állapotát, és az EU jelenlegi folyamatait veszik alapul – arra lehet következtetni, hogy akár 5 éven belül megtörténhet az aminek nem lenne szabad.

Mégpedig az, hogy az eddig jóléti államokként hirdetett országok rendszerei összeomlanak.

Arról nem is beszélve, hogy a demográfiai apokalipszis is bekövetkezik, és sok helyen túlságosan nagy lesz az idegenszívű lakosság.

A no-go zónák már így is drasztikus terjedésben vannak, rákos gócpontokként falják fel belülről az eddig élhető nyugati nagyvárosokat…

Svédország lehet az első mementója ennek az egész összeomlásnak.

A lőfegyveres bűncselekmények már annyira gyakorivá váltak az országban, hogy nem kerülnek be a lapok főcímébe, hacsak nem látványosak vagy halálos kimenetelűek, mert az olvasók érzéketlenné váltak az erőszakra – állítja a szerző.

A jelenség tükröződik a szomszédos országok közvéleményében: a norvégok “svédországi állapotokról” beszélnek, a dánok véleményére pedig jellemző, hogy Anders Fogh Rasmussen volt miniszterelnök és volt NATO-főtitkár azt mondta egy svéd tévének adott interjújában: “Gyakran említem Svédországot elrettentő példaként.”

Az erőszak elterjedése a miatt is kényes téma a svéd társadalomban, hogy a bűnözés közvetlenül összefügg az országnak a bevándorlók integrálásában elszenvedett kudarcával.

Pedig a svéd kormány és az ellenzék is komolyan gondolja, amikor mint “humanitárius szuperhatalomról” beszél az országról, mert a migrációs válság idején minden más európai uniós tagországnál több bevándorlót fogadott be lakosságszámához viszonyítva.

Hogy mi lesz 5 éven belül?

Vagy megtörténik az elképzelhetetlen, vagy valahogyan felülkerekedhet Európa ezen a borzalmon. Ezt az idő dönti el…

A Világ Titkai nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Csatlakozz csoportunkhoz!