2018-12-05

Ujhelyiék sárga mellényekkel hergelik az embereket, párizsi zavargásokat akarnak Budapesten

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

Egészen hihetetlen bohózatra leltünk. Az MSZP hivatalos Facebook-oldala osztotta meg a fenti képet, amit természetesen a mi Pityunk is reklámoz. Természetesen komolytalan politikai fogásnak néz ki, illetve a tőlük megszokott, emberek hergelésére használt idiotizmusuk.

Itt lehet játszani azzal, hátha sikerül, s gyújtogatások lesznek Budapesten ahogyan Párizsban, megpróbálva ezzel az általuk remélt forradalmat kirobbantani. Hiszen ezeknek soha nem volt drága a magyar vér. Tették ezt évtizedeken keresztül, simán gyűlöletből.

Pityuka, itt meg is ragadnánk az alkalmat, hogy üzenjünk neked. Tudod, Te amikor az EP-ig rohantál mert felakasztottuk a bábúdat, amiért telesírtátok a libsi médiát, szóval garázdálkodj csak Pityu. Azonban az első tűznél – ha sikerül felhergelnetek az embereket -, tehát az első tűznél Budapesten, mi is ki fogunk menni. Oda fogunk menni hozzátok, s rá fogunk dobálni arra a tűzre! Rohanhatsz ahova akarsz, hogy meg lettél fenyegetve. Leszarjuk! Mert ez nem fenyegetés, hanem ígéret.

A képhez a következőket firkálták:

„Mi biztosan sárga mellényben megyünk szombaton 10-kor a Jászai Mari téri tüntetésre, és erre buzdítunk mindenkit, aki csak teheti: hozzatok sárga láthatósági mellényt! Ami Párizsban sikerült, az Budapest utcáin is sikerülni fog! Minden lehetséges eszközzel tiltakozunk egészen addig, amíg meg nem állítjuk Orbánt, és a kormány ki nem hátrál a rabszolgatörvényből! Kiállunk minden magyar munkavállalóért!”

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

Vadhajtások.hu

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...