2018-10-11

Újabb bizonyítékok támasztják alá a náci aranyvonat létezését, melyet Lengyelországban rejtettek el

Oszd meg másokkal is!

2015 augusztusában két amatőr kutató bejelentette, hogy találtak egy elveszett náci vonatot eltemetve egy mellékvágányon Walbrzych-ban, Lengyelország déli részén. Azt hitték, hogy a vonat tele lesz arannyal, fegyverekkel vagy értékes kincsekkel, mindazzal, amit a nácik hagytak hátra a második világháború végén.

A bejelentés globális média őrületet váltott ki. A helyiek régóta hiszik, hogy legalább egy vonatot hagytak 1945 elején a tartományi fővárosban, Wroclawban, amely lopott náci arannyal van tele. De eddig senki nem tudta, hogy mi történt vele.

Dan Snow a kincsvadászokat követi, miközben az arany vonatot keresi és saját nyomozást folytat a történettel kapcsolatban, amely elvezet Adolf Hitlerhez és titkos terveihez a Harmadik Birodalom e távoli sarkába a második világháború utolsó hónapjaiban.

Dan egy elképesztő föld alatti alagút komplexumot fedez fel, amelyet Riese-nek hívnak, és amely szinte biztosan föld alatti városnak épült a führer parancsára, hogy ott fegyvereket gyártsanak a szövetségesek bombázása idején. A közelben Dan meglátogatja a Ksiaz kastélyt, amely a háború végén Hitler és a magas rangú parancsnokok végső menedékévé vált. Egy ajtó a führer hálószobájából olyan alagutakba vezet, amelyek összekapcsolhatják a palotát a föld alatti Riese komplexummal.

Dan úgy véli, hogy Hitler azt tervezte, hogy visszavonul ebbe a közeli, áthatolhatatlan komplexumba, és harcolni fog. Ahogy Dan feltárja Hitler lehetséges terveit ezen a téren, azokat az elméleteket és történeteket is fontolóra veszi, hogy található itt egy rejtett alagút, ahol a legendás aranyvonatot rejthették el.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...


Forrás

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Csatlakozz csoportunkhoz!