2018-12-10

Újabb bizonyíték! “Fehér sisakosok” csempészik ki a terroristákat Szíriából

Oszd meg másokkal is!

Újabb bizonyítékok kerültek napvilágra arról, hogy a ,,fehér sisakos,, terroristákat Dél-Szíriából Jordániába csempészték. 

A SANA szíriai hírügynökség arról számolt be, hogy a jordániai belügyminiszter bizonyítékokat mutatott be a parlamentnek azzal kapcsolatban, hogy az ún. ,,fehér sisakosoknak,, nevezett terrorista szervezet kapcsolatban áll a nyugati országokkal és Izraellel.

Jordánia belügyminisztere Samir Mbeidin szerdán arról számolt be a parlamentnek, hogy júliusban a ,, fehér sisakosok,, és családjaik közül 429 főt csempésztek át a Jisr Al-Sheikh Hussein úton keresztül az izraeli megszálló hatóságok segítségével. Az esetről az Al-Ghad jordániai újság is beszámolt.

Miután a ,,fehér sisakosok,, befejezték bűncselekményeiket a szíriai polgárok ellen, az izraeli miniszterelnök július 22-én úgy döntött, hogy egy éjszakai titkos művelet keretein belül a terror szervezet 800 tagját csempészik ki Szíriából, akik családjaikkal együtt Szíria déli részén tartózkodtak. Őket juttatták el Jordániába az Egyesült Államok és más nyugati országok kérésére.

A belügyminiszter arról is beszámolt, hogy a ,,fehér sisakos,, terroristák számára külön területet biztosítottak az Al-Azrak menekülttáborban. A terror szervezet 377 tagja pedig az EU országaiban telepedett le.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

Orientalista.hu  – Al-Isfahani

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Csatlakozz csoportunkhoz!