2018-10-07

Új szívet kapott az ifjú bűnöző, majd betörés és lövöldözés után a rendőrök elől menekülve halt meg

Oszd meg másokkal is!

Az atlantai fiatal, 15 éves fekete fiún nem akarták elvégezni az életmentő szívátültetést.

No, nem a bőre színe miatt, hanem azért, mert fiatal kora ellenére már kemény bűnöző volt. Egy helyi jogvédő szervezet azonban kijárta neki a beavatkozást. Azonban ezzel sem sikerült segíteni az ördögfiókán. Nem változtatott életmódján, végül a rendőrök elől menekülve halt meg.

A 444.hu beszámolója szerint az atlantai Anthony Stokes két éve, 15 évesen szorult szívátültetésre. Ennek hiányában maximum kilenc hónapot jósoltak neki az orvosok. Kevesen tudják, de arról, hogy ki kaphat új szervet egy orvosi team dönt. Itt sok mindent figyelembe vesznek. Átültethető szervből ugyanis kevés van, a várólisták hosszúak. Az pedig, ha valaki kemény bűnöző, nem a legjobb ajánlólevél.

Anthony Stokes végül kapott új szívet, de ez sem hosszabbította meg túl sokkal az életét: azzal került be a hírekbe, hogy ellopott egy autót, majd fegyverrel betört egy idős nő házába, akire rá is lőtt, aztán a lopott autóval menekülni kezdett. A rendőrök üldözték, a fiú elütött egy 33 éves járókelőt is, végül egy oszlop állította meg az ámokfutását. A balesetben olyan súlyosan megsérült, hogy a kórházba szállítása után meghalt.

(alfahir.hu nyomán)

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Csatlakozz csoportunkhoz!