2018-03-10

“Úgy kell kampányolni a keresztény Fideszért, mintha az életünkért küzdenénk”

Oszd meg másokkal is!

A liberális Európa elhagyta a keresztény gyökereket, a családok felbomlása mérhető, a nemzetek széthullásának jelei már láthatók – erről értekezett korábban a Magyar Időkben Dr. Csókay András idegsebész, aki az ECHO TV Napi aktuális című műsorában úgy fogalmazott: Európában nem Isten-ellenesség van, hanem az Isten iránti közömbösség, ami bizonyos szempontból sokkal veszélyesebb, mint a harcos ateizmus.

Dr. Csókay András szerint egyértelmű, hogy Magyarországon a jelenlegi kormányzó erők képviselik igazán a családnak és a nemzetnek szinte szentségként való tiszteletét.

Sajnos az önmagukat kereszténynek valló emberek sem látják át ezt a legfontosabb, két fő dolognak a jelentőségét és beszélnek a rengeteg apróbb problémáról, ami kétségtelenül van, de mindig az a lényeg, hogy egy hajó jó irányba menjen (…) a jelenlegi ellenzék nem látja tisztán a fő irányokat – jelentette ki az idegsebész-agykutató.

Dr. Csókay András szerint a kampány során harcolni kell a minél nagyobb keresztény koalíció győzelméért, úgy mintha az életünkért küzdenénk, mert csak ez az egy dolog mentheti meg hazánkat és ez az egy mutathat példát Európának.

Jól mondta a miniszterelnök úr, ez nem csak magyar példa, ez egy keresztény példa, ez az, ami Európát visszatérítheti az Isten felé vezető úton – mondta Dr. Csókay András.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

Sztárklikk nyomán

 

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Csatlakozz csoportunkhoz!