2018-06-07

Trianonozva rúgott bele a magyarságba és a nemzetbe az MSZP-s Ujhelyi

Oszd meg másokkal is!
Megdöbbentő képmontázst tett közzé hivatalos közösségi oldalán Ujhelyi István, méghozzá épp a Nemzeti Összetartozás Napján. – Írja a Magyar Idők.  Az MSZP EP-képviselője ezen montázs egyik részére a trianoni országcsonkítást ábrázoló képet helyezte, alatta pedig egy olyan Európa térképet, melyen Magyarországot a kontinens többi államától elválasztva láttatta.

Azt régóta tudjuk, hogy a hazai baloldal képtelen bármit is kezdeni a 98 évvel ezelőtt történtekkel, nekik a magyarság tragédiája nem sokat jelent, illetve valamit mégis: gyűlöletkeltésre, magyart és magyart egymás ellen uszításra mindig fel tudják használni nemzetünk szétszakítását. Valahogy mindig az ünnepek illetve gyásznapok késztetik őket az ilyen gyomorforgató, magyarellenes agymenésekre. -Írja a Magyar Idők.

Ráadásul Trianon és az EU (De hogy kerül oda Bosznia, Montenegró, Koszovó, Macedónia és Szerbia?) ilyetén párhuzamba állítása már tényleg nem más, mint szándékos provokáció. Az egyik ugyanis egy közel 100 éve valóban megtörtént magyar sorstragédia, a másik pedig sugallat, a provokátor sötét, nemzetellenes vágyainak kivetülése. Április 8-án a határon túli levélszavazatokból pontosan 0,55 százaléknyi arányban részesült az MSZP és a Párbeszéd közös listája. Ujhelyi legújabb otrombasága nem csak nemzeti tragédiánk iránti érzéketlenségének és tiszteletlenségének tökéletes bemutatása, hanem, érezve maga mögött a brüsszeliták (sorosisták?) támogatását, egy Magyarországgal, a magyarsággal szembeni konkrétan megfogalmazott fenyegetés, amelyre a magyar választók, reméljük, a következő választáson ismét csattanós választ adnak majd. Ez pedig nem a magyarságnak fog fájni.

Forrás: magyaridok.hu, Vezető kép: Horváth Péter Gyula/PS

PS nyomán

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Csatlakozz csoportunkhoz!