2018-07-10

Totális kontroll: így irányítják a bankok az egész világot!

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

Hitelbe taszított jövő: szétlopott nemzetek! A bankrendszer egyeduralma.

Annak idején amikor először kitalálták a bankokat, és a bankok alapvető szolgáltatásait, annak még volt értelme és létjogosultsága.

Azonban abban szinte minden független – azaz nem a bankok által pénzelt – közgazdász egyetért, hogy mára a bankok jelentősen túllépték jogköreiket.

Ez pedig azt jelenti, hogy sokkal nagyobb hatalommal bírnak, mint kellene.

Az elmúlt években, évtizedekben a bankok az egész világot behálózták, és a bankok mögött álló ernyőszervezetek rájöttek arra, hogy hitelekkel, és adósságspirállal rabigába tudják hajtani az embereket, sőt, még a vállalkozásokat is.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

A bankok mindig is kapzsik voltak, és tudták, hogy olyan hitelkonstrukciókat kell majd gyártaniuk, amivel nem fogják tudni a fogyasztók és banki ügyfelek teljesíteni a feltételeket.

Vagyis kínosan ügyelnek rá, hogy a banki hitelek kifizetése nehéz legyen, és ezt napjainkban is tapasztaljuk, hogyha hitelt veszünk fel, attól csak igen nehezen lehet megszabadulni.

A hitelspirál mindenki ellen dolgozik, egyértelműen a bankok javára. Ráadásul a bank úgy kér a kölcsönadott pénzért kamatot, hogy még azért is fizetnünk kell, hogy egyáltalán létezik a bankszámlaszámunk.

Minden létező dologért sarcot kérnek, és gyakorlatilag a semmiből állítanak elő pénzt. Ezt pedig a gazdasági rendszer nem fogja tudni örökké tolerálni.

Már most is megtörténhetne a gazdasági összeomlás, ha mindenki egyszerre akarná kivenni a pénzért, ugyanis a bankoknak egyszerűen nincs akkora fedezet a birtokában. hamis, fantompénzeket állítanak elő az elektronikus rendszerben.

Nem létező számokat dobálnak, és mindaddig űzhetik ezt a játékot, míg be nem üt majd az újabb válság, bár egyes szakértők szerint ez az előbb-utóbb összeomló rendszer fogja magát a válságot is okozni.

A bankok a hiteleken keresztül hatalmat gyakorolnak az emberek, vállalatok, és így nemzetek felett.

Nincs erő, ami szabadulni tudna tőlük, mivel a pénz és a globalizált kapitalista világ függ a bakoktól, és ez a fajta függő viszony sokáig így lesz, mígnem valami hatására öntudatára nem ébred a társadalom…

A Világ Titkai nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...