2019-01-09

Tibi Atya keményen elküldte a p.csába a gundelező libsiket

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is sokat segíthetsz!

Egymásnak ugranak a liberálisok.

Nagyon nem rajongunk Tibi Atyáért, de ez a cikk most betalált…

A tegnapi Gundel Étterem lehúzás kapcsán posztolt az 1 millió 300 000 kedvelővel rendelkező facebookos megmondó-oldal. Tényleg gusztustalan és primitív akció volt egy nagy múltú, nemzetközileg is elismert hírű magyar étteremmel ezt megcsinálni.

És nem értik meg továbbra sem ezek az agyhalottak, hogy csak Orbán Viktor négyötödét építik.

Hogy stílszerű legyek: PLIMITÍV akció volt.
Nagyon plimitív.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

Ez a bejegyzés húzta fel Tibi Atyát:

És ezt írta a blogjában:

Virágzik az állami korrupció? Basszál szét százéves múltú éttermeket, nyilván ők tehetnek róla. Indoklásként elég, hogy o1g. Aztán sopánkodj egy kicsit, mennyire leromlott a közbeszéd. Csak a legsötétebb diktatúrákban fordulhat elő, hogy a miniszterelnök jobb kaját eszik, mint a szabolcsi éhező gyermek (akit minden más esetben leszarsz), és Észak-Koreán kívül olyan sehol nincs, hogy valaki állami dolgozóknak pofátlan kedvezményt ad, hogy cserébe éttermet üzemeltethessen a leglátogatottabb helyeken.

Kedves Ponciusz Pilátusz!

Sosem azokat a kommenteket töröltem, amik ellenvéleményt fogalmaznak meg. A kommentszekció olyan, mint a trágyadomb, ezzel sajnos nem tudok mit kezdeni. Azzal viszont igen, hogy a gyomot nem engedem megtelepedni rajta és minden eszközzel irtom – így talán irtózatos munka árán magasabbra nőhet rajta a normális ellenvélemények száma. Virágozzanak inkább azok! De én ezt a saját oldalamon teszem, olyan kommentekkel, amiknek a nyilvánosságot is én biztosítom. Nem máséval.

Amikor politikai motivációval hergeled a követőid mások oldaljelentgetésére, illetve az oldaluk lecsillagozására, annál lejjebb tényleg nincs. Egyszerűen csak nincs. A Facebook moderációs politikája szerintem elszomorító, világszerte üldözik a jobbos véleményeket, törölnek és tiltanak mindenkit, aki nem ért egyet a homoszexuálisok gyermekvállalásával, a holokauszttagadás tiltásával vagy Mohamed pedofíliájával. Te éppen ezt használod ki. Rajtad, és a tömeges hordádon keresztül világlik ki, hogy

semmi bajotok nektek a szólásszabadság korlátozásával, egyszerűen csak szeretnétek ti végezni, és ha lehet, a mostaninál sokkal hatékonyabban.

Igen, értem, valóban felháborító, hogy egy étterem árképzése nem ugyanaz az utcáról bejövő embernek, mint annak, akivel évekre szerződik, ilyesmi nyilván csak a legsötétebb diktatúrákban fordul elő, ez után pedig már csak a gázkamrák jöhetnek. De miért nem próbálsz inkább vitatkozni és érvelni? Miért nem próbálsz több diskurzust teremteni a vitával, nem pedig kevesebbet a jelentgetéssel? Hogy lehet harcolni az alávalóság ellen, ha közben a mi eszközeink még alávalóbbak? Ha valaki megpróbálja felszámolni a párbeszédet, nem úgy tudok ellene küzdeni, ha én újra megteremtem? Vagy jobb, ha én is megpróbálom, csak gerinctelenebb eszközökkel – jelentgetéssel?

A 888 médiagyakorlatai a legkevésbé sem szimpatikusak. Ugyan fel nem foghatom, hogyan szeretheti valaki jobban az Indexet vagy a HVG-t (a maguk idejében azok sem a piacról működtek), a hírhamisításban pedig csak abban különböznek az Origotól, hogy az egyiknél primitív médiagecik dolgoznak, a másiknál meg dörzsölt, agyafúrt médiagecik. De a jelentgetésig még egyik sem romlott. Gratulálok, hogy neked ezt a nívót is sikerült alulmúlni, csak ha lehet, ne legyen elvárás ezt követni. Mert undorító vagy. Most pedig megyek, és leokádom a bokám. Dicsértessék!

Bede Zsolt – Vadhajtasok.hu

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...