2017-11-12

Tetszik neki! A Magyar Iszlám Közösség vezetője belájkolt egy hozzászólást, amiben kövezésre buzdítanak

Oszd meg másokkal is!

Facebook oldalán keresztül buzdítja testvéreit a Magyar Iszlám Közösség (MIK), hogy szavazzanak igennel az ATV Heti Napló című műsornak arra a kérdésére, miszerint : “Ön engedné, hogy épüljön mecset, azaz iszlám templom Magyarországon”? Azt, hogy a szavazással mit is érnének el pontosan, egyelőre rejtély, mindenesetre a bejegyzés alatti komment-háborúba beleálltak a magyarországi iszlám támogatói is.

Facebook-bejegyzésben kéri a MIK híveit arra, hogy tegyék le voksukat amellett, hogy épülhessen Magyarországon mecset. Az alább kialakult komment-háborúban azonban többen nekiestek egy kommentelőnek. A “kiszemelt” bűne csupán annyi volt, hogy másképp vélekedett a leendő mecsetek sorsáról. De volt itt minden, például a keresztény templomok mecsetre történő lecserélése a Magyar Iszlám Közösség nevében, illetve valakinek a megkövezése ellentétes gondolkodása miatt, amely hozzászólást Bolek Zoltán, a MIK vezetője is lájkolt.

A vérlázító stílusú hozzászólások nagy része már le lett törölve, feltehetőleg a MIK által. A Facebook-posztot egyébként ITT tekintheti meg.

De jó, támadt egy ötletük: ha visszakapják a mecseteket, amik most katolikus templomok vagy múzeumok, nem kell újat építsenek. Fotó: Faacebook.com

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

Fotó: Facebook.com

Így kövezné meg a MIK egyik hívője azt, aki másképp gondolkodik egy kérdésben, mint ő. Fotó: Facebook

A fentebb említett “megkövezős” kommentet Bolek Zoltán, a Magyar Iszlám Közösség elnöke is lájkolta. Fotó: Facebook

Vezető kép: Origo.hu

Pesti Srácok nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Kövess minket a Facebookon!