2018-12-26

Terrorkészültség Barcelonában! – Egy marokkói férfi gázolásos merényletre készül

Oszd meg másokkal is!

A katalán rendőrség arról számolt be, hogy terror készültséget rendeltek el a városban. A döntés azután született, miután arról értesültek, hogy egy casablancai férfi látványos mészárlásra készül a katalán fővárosban – számolt be a Mirror.

A barcelonai rendőrség figyelmeztette a lakosokat és a turistákat is, hogy egy marokkói férfi terrortámadást tervez karácsonykor. A rendőrtisztek azt nyilatkozták, hogy a terrorista látványos mészárlást, gázolásos merényletet tervez feltehetően egy nagyobb járművel a katalán fővárosban.

Az amerikai konzulátus is figyelmeztette a Spanyolországba utazókat. Óvatosságra figyelmeztet Barcelona Las Ramblas területén, illetve veszély forrásként jelöli meg az ott közlekedő buszokat karácsony, újév között. Azt írták terroristatámadás lehetséges a nagyobb turisztikai látványosságoknál, esetleg közlekedési csomópontokon.

A spanyol El Pais lap szerint a rendőrség közölte a férfi monogramját, B.L. 30 éves, és van buszvezetői engedélye is. A férfit jelenleg is keresik.

Origo nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Csatlakozz csoportunkhoz!