2018-01-31

Terror: Egy sofőr szándékosan végiggázolt a járókelőkön, megtámadott egy rendőrt, aki lelőtte

Oszd meg másokkal is!

JÁRMŰDZSIHÁD: TERROR PHILADELPHIÁBAN: EGY SOFŐR SZÁNDÉKOSAN VÉGIGGÁZOLT A JÁRÓKELŐKÖN, MEGTÁMADOTT EGY RENDŐRT, AKI LELŐTTE

A rendőrségi szóvivő délután megerősítette, hogy vizsgálják a terrorizmus indítékot. A sofőrt lelőtték a rendőrök, miután “megpróbált elgázolni embereket”.

Általában a rendőrség kizárja a terrortámadást, még akkor is, amikor nyilvánvaló, hogy dzsihád terror történt, szóval, mivel a rendőrség nem zárja ki a terrorizmust, ezért nagyon bűzlik az eset.

Ez járműdzsihádnak néz ki. Júniusban az Iszlám Állam publikált egy plakátot, amin egy terepjáró átgázol egy koponya-halmon, és a plakáton a “Gázold el őket, nincs számukra kegyelem” felirat állt.

Reggel 7:30 körül a sofőr a járókelők közé hajtott, és legalább egy embert elütött, majd megpróbált másokat is elgázolni a Honda gépkocsijával, de egy éber állampolgár a terepjárójával elállta a támadó útját.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

Egy szolgálaton kívüli rendőr kapitány, aki épp a közelben volt, megközelítette a helyszínt, de a gyanusított rátámadt. A rendőrtiszt elővette a szolgálati fegyverét és a sofőrt fejbe lőtte – a rendőrség szerint.

“Csak azt hallottam, hogy ‘puff, puff, puff, puff’, és rögtön tudtam, hogy valakit leszedtek”, mondta a helyszínről egy tanú, Marc DiBattista.

A sofőr a jelentések szerint nagyon súlyos állapotban van.

A járókelőt, akit elütött, kórházba szállították, de a sérülései nem életveszélyesek, mondta el a rendőrség.

A sofőr identitását nem hozták nyilvánosságra, csak annyit lehet tudni, hogy virginiai a jogosítványa, a Honda gépkocsinak pedig marylandi a rendszáma.

Geller Report, Dzsihádfigyelő nyomán

 

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Csatlakozz csoportunkhoz!