2018-10-11

Szijjártó helyre tette a CNN riporterét

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

Megpróbálta leégetni a magát függetlennek hazudó liberális és migránssimogató CNN riportere Szijjártó Péter külügyminisztert, de alaposan visszanyalt a fagyi.

Christiane Amanpour azzal indított, „furcsának” tartja, hogy Orbán Viktor miniszterelnök meg szeretné őrizni Magyarországot keresztény országnak. Szijjártó azonban rögtön korrigált: „Ez nem furcsa, hanem őszinte beszéd.”


– Egy évezrede keresztény ország vagyunk. Nem értem, hogy miért lenne az rossz, ha ezen nem szeretnénk változtatni? Mi sosem bíráltunk más országokat, akiknek eltérő a politikájuk. Sosem bíráltunk olyan országokat, amelyek azt mondták, hogy a multikulturális társadalom értékesebb. Megértem, hogy önnek más véleménye van ebben a kérdésben, és nem is fogom elítélni ezért – tette helyre az állítólag toleráns libsit a külügyminiszter.

Amanpour tovább értetlenkedett azon, hogy mi a bajuk a magyaroknak az illegális migrációval, hiszen se nagy számú bevándorló nem él az országban, továbbá nincs migránsbűnözés és terrorizmus sem.

– Ha eddig nem álltunk volna ellen, akkor lenne ilyen problémánk – világított rá a valóságra Szijjártó.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...


Lokál nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...