2018-12-05

Szibéria: a Mi Hazánk Strassburg helyett Putyinra bízná a bűnözők “emberi jogait”

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

A strassburgi bíróság fennhatósága alóli kivonásunkat szorgalmazza a Mi Hazánk, miután nemcsak a politikusbűnöző Hagyó Miklós perelte ott sikerrel az országot a szerinte méltatlan börtönkörülmények miatt, de az olaszliszkai lincselés egyik gyilkos cigánybűnözője is – hívta fel a figyelmet Novák Előd, a mozgalom alelnöke.

Hozzátette: egy korábbi strassburgi ítélet szerint a magyar államnak összesen több mint 25 millió forint kártérítést kellett fizetnie hat rabnak pl. olyan “jogsérelem” miatt, miszerint az ágyneműt mindössze 4-6 hetente cserélik.

Novák Előd szerint a gyilkosoknak örülniük kellene egy huzat nélküli, évek óta nem mosott lópokrócnak is. Amíg azonban a strassburgi bíróság dönthet magyarországi “emberi jogi” ügyekben, addig nemhogy önfenntartó börtön nem lesz, de még a jelenlegi wellnessbörtönök is csak javulhatnak, vagy iparággá válnak az efféle kártérítési perek.

Ugyanakkor a jelenlegi jogrendben is volna lehetőség államközi szerződésekben szabályozott, külföldi, például szibériai bérrabtartásra, mely elrettentő hatása mellett jelentősen csökkenthetné a fogva tartás költségeit. Strassburg meg pereskedjen majd a gyilkosok jogairól Putyinnal, ha akar! – zárta gondolatait a Mi Hazánk Mozgalom politikusa.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

Szibériai bérrabtartást szorgalmaz a Mi Hazánk

A strasbourgi bíróság fennhatósága alóli kivonásunkat is szorgalmazza a Mi Hazánk, miután nemcsak a politikusbűnöző Hagyó Miklós perelte ott sikerrel hazánkat a szerinte méltatlan börtönkörülmények miatt, de az olaszliszkai lincselés egyik gyilkos cigánybűnözője is – hívta fel a figyelmet Novák Előd, a mozgalom alelnöke, hozzátéve: egy korábbi strasbourgi ítélet szerint a magyar államnak összesen több mint 25 millió forint kártérítést kellett fizetnie hat rabnak pl. olyan "jogsérelem" miatt, miszerint az ágyneműt mindössze 4-6 hetente cserélik. Novák Előd szerint a gyilkosoknak örülniük kellene egy huzat nélküli, évek óta nem mosott lópokrócnak is. Amíg azonban a strasbourgi bíróság dönthet magyarországi "emberi jogi" ügyekben, addig nemhogy önfenntartó börtön nem lesz, de még a jelenlegi wellnessbörtönök is csak javulhatnak, vagy iparággá válnak az efféle kártérítési perek. Ugyanakkor a jelenlegi jogrendben is volna lehetőség államközi szerződésekben szabályozott, külföldi, például szibériai bérrabtartásra, mely elrettentő hatása mellett jelentősen csökkenthetné a fogva tartás költségeit. Strasbourg meg pereskedjen majd a gyilkosok jogairól Putyinnal, ha akar! – zárta gondolatait a Mi Hazánk Mozgalom politikusa.

Posted by Mi Hazánk Mozgalom on Monday, December 3, 2018

Kuruc nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...