2018-04-16

“Sz**­xet vagy meg­halsz!”, mondat a szír migráns – A 18 éves német lány vá­laszt­ha­tott…

Oszd meg másokkal is!

A szí­riai be­ván­dorló már három éve élt Né­met­or­szág­ban. A bru­tá­lis tör­té­net egy Mün­chen­hez kö­zeli kis­vá­ros­ban ját­szó­dott le, késő este.

München szomszédságban fekszik Starnberg, a 20 ezer lakosú német kisváros, ahol nem sok minden szokott történni. Most mégis bekerült a sajtóba egy 22 éves szíriai bevándorló bírósági tárgyalása miatt.

Még tavaly történt, hogy egy helyi, 18 éves lány felült volna a biciklijére a helyi vasútállomáson, de a semmiből ott termett a szíriai migráns,

aki hátulról átkulcsolta a testét, elkezdte levetkőztetni, a fejét többször is kerékpártartó vasakhoz ütötte, miközben ezt kiáltozta: “Szexet, vagy meghalsz!”

A lány azonban nem adta fel a harcot, keményen küzdött.Véresen és teli duzzanatokkal, de végül sikerült kiszabadulnia a férfi szorításából.Ezt rögzítette a vasútállomás kamerája is.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

A most kezdődött tárgyaláson kiderült, hogy a szíriai férfi három éve érkezett Németországba. Védekezésként csak annyit tudott mondani, hogy “részeg voltam, nagyon sajnálom”.Az ítéletet a napokban hirdetik ki.

Forrás: Truth24.net

Ripost nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Csatlakozz csoportunkhoz!