2017-10-10

Soros néhány nappal a Vegas-i merénylet előtt adta el az MGM szálloda részvényeit, amelyből a merénylő leadta a lövéseket

Oszd meg másokkal is!

Az amerikai twitterezők tömegének szúrja a szemét, hogy Soros György kevéssel a merénylet előttig részvényese volt a Las Vegasi tragédiában érintett szállodának. Bár a tőzsdspekulánsról bármi rosszat el tudunk képzelni, természetesen mégsem szeretnénk összefüggésbe hozni őt a véres eseményekkel. A történet annyiban érdekes, hogy a nevének emlegetésével mi szakadt fel az amerikai társadalomban: kiderült, hogy a tőzsdespekuláns arrafelé sem örvend túl nagy népszerűségnek. A posztolókat például felháborítja, hogy Soros szenvedélyesen támogat olyan szélsőségesen radikális szervezeteket, mint például a Refuse Fascism. Mint ismert: ez az antifasiszta csoport felelős a Berkeley egyetemen, valamint Charlottesville-ben kirobbantott erőszakhullámért, amit minden politikai szereplő elítélt.

Haltauner Radio Show-ban például felszólították a szövetségi nyomozókat, hogy az érintett vegasi szállodát birtokló MGM Resort pénzügyi tranzakcióit azonnal vizsgálják ki. Gyanújuk szerint ugyanis Soros jókora hasznot húzott abból, hogy a támadás előtti napokban szabadult meg az MGM Resortban június végén szerzett részvényeitől. Soros György egyébként annyira megrendült a történtek miatt, hogy a tragédia utáni napon azzal volt elfoglalva, hogy miért helyeztek ki róla plakátokat Budapesten.

A twitterezők szerint Mandalay Bay szálloda vezérigazgatója, James Murren személyes jó barátja Soros Györgynek, és lelkesen támogatja a tőzsdespekuláns által pénzelt szélsőséges csoportokat, így az SPLC-t és a CAIR-t is. Nagy port kavart, amikor a vezérigazgató augusztusban felszólította munkavállalóit, hogy ők is segítsék adományaikkal ezen szervezetek munkáját. A vezérigazgatóról azért azt sem árt tudni, hogy Jim Murren Obama tanácsadójaként  és Hillary Clinton támogatójaként vált ismertté. A támadás utáni napon már megjelentek azok a tweetek, amik összefüggésbe hozták az üzletemberpárost a mészárlással.

További részletek..

PS nyomán

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...