2017-09-12

Sokkoló felvétel: csecsemőt akart a tengerbe hajítani egy migráns (Fotókkal!)

Oszd meg másokkal is!

Döbbenetes felvételt készített a görög parti őrség a hétvégén: egy Görögországba tartó, illegális migránsokat szállító csónakból egy férfi kilógatott a hullámzó tenger fölé egy alig pár hónapos csecsemőt, hogy ezzel elérje, ne fordítsák vissza a hajójukat Törökország felé. Biztosak lehetünk benne, hogy a migránsok Európába telepítését segítő „emberi jogi” szervezetek honlapjára ez a felvétel nem kerül majd föl.

Több tucat migráns próbált az éjjeli sötétségben az Égei-tengeren Törökországból az Európai Unióba szökni a hétvégén – adta hírül a Híradó.hu. Néhány órával később egy másik hajót is feltartóztattak a partiőrök görög vizeken.

Az egyik migráns, amikor megértette, hogy hamarosan visszatoloncolják Törökországba, egy mindössze néhány hónapos gyermeket lógatott ki a motorcsónakból a hullámzó tenger vize fölé: azzal fenyegette meg a török határőröket, hogy ha közelebb jönnek, vízbe dobja a gyermeket

– hangzott el a tudósításban. (Az M1 Híradójában az ominózus tudósítás 14:22-től látható!) A két hajón utazó összesen 96 bevándorlót az Európai Unió és Törökország közötti megállapodás értelmében végül kivétel nélkül visszatoloncolták Kis-Ázsiába.

Kulturális sajátosság lenne?

A muszlim népvándorlás 2015-ös kezdete óta nem először tapasztaljuk, hogy az Európába özönlő muzulmán csoportok a kisgyermekeket maguk előtt tolva, őket pajzsként/túszként fölhasználva próbálják zsarolni a hatóságokat. Sokan láthatták például azt a 2015-ben, Röszkénél készült szörnyű fotót, amelyen egy migráns egy kisgyermeket lógat át a határkerítésen, feltehetően ugyancsak zsarolási célzattal.

Fotó: AFP

De ugyanebbe a sorba illeszthető az a szintén 2015-ös, bicskei eset, amikor egy migráns kitépett egy csecsemőt anyja kezéből, és a vonatsínekre vetette magát, hogy ezzel zsarolja a magyar rendőröket. Az erről készült felvételt aztán a nyugati propagandamédia úgy tálalta, mintha a magyar rendőrök bántalmaztak volna egy kisgyermekes migráns családot. Két döbbenetes kép az esetről:

Fotó: Reuters/Balogh László

Fotó: Twitter/James Mates

Manipulátorok

Az ember máris hallani véli az illegális migránsok jogait az európai őslakosok jogai fölé helyezők kórusát: „ezek csupán elszigetelt, egyedi esetek”, „nem szabad belőlük általánosítani, bármilyen következtetést levonni” satöbbi. Ugyanakkor furcsa, hogy ugyanők más képeket fordított előjellel (az illegális migráció ellen küzdők megtörésére) lelkiismeret-furdalás nélkül képesek fölhasználni. Ezek közül a legismertebbek a vízbe fúlt szír kisfiúról, Aylan Kurdiról készült borzalmas képek.

Aylan Kurdi holtteste a török partoknál; Fotó: AFP

A kisfiú tragikus halálának nem a migráció fölgyorsítását kellett volna eredményeznie, de a migránspárti propagandamédia manipulációja miatt mégis ez történt. (Még az addig migrációellenes David Cameron volt brit miniszterelnök is Aylan Kurdi halála után módosította álláspontját.). A szír kisfiúról készült fotóknak éppen az embercsempészekkel való leszámolást, a határok lezárását kellett volna eredményezniük. Aylan Kurdi haláláért ugyanis az embercsempészek (köztük a kisfiú apja!) voltak a felelősek, nem pedig azok, akik védik hazájuk határait.

  • Akik annak idején Aylan Kurdi képét lobogtatták, most legyenek kedvesek a motorcsónakból kilógatott csecsemő képét is címlapra kitenni! Ezt, itt:

Forrás: Híradó.hu

Forrás: Híradó.hu/Polgarportal.hu

Pesti Srácok nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Kövess minket a Facebookon!

nyaralás, hotel, hostel, tengerpart, samsung, mobiltelefon, iphone, led tv, használtautó, lidl