2018-08-26

Senkit nem éheztetnek a határon – A DK újabb hazugsága!

Oszd meg másokkal is!

A Demokratikus Koalíció megint fordítva ült a lóra. (Horváth K. József egy korábbi írásában már összefoglalta… szerk.), hogy Iványi Gábor lelkész, Gyurcsány Ferenc jó barátja augusztus 20-án elment a röszkei tranzitzónához, hogy élelmet vigyen az állítólag ott éhező migránsoknak. Oda, ahol természetesen nem éhezett senki! A Helsinki Bizottság ugyan nyolc migráns ügyével megkereste az Emberi Jogok Európai Bíróságát Strasbourgban, ahol arról határoztak, hogy a menekültügyi eljárás nem addig tart, amíg a magyar hatóságok meghozzák az úgynevezett elfogadhatatlansági döntést, hanem addig, amíg a fellebbező menekültek számára a magyar bíróság ezt megerősíti.

Pardavi Márta, a Helsinki Bizottság társelnöke pénteken az ATV-ben bejelentette, hogy minden menedékkérő, aki a tranzitzónában van, kap ételt. Bár ők ugye nyolc migráns ügyében fordultak a strasbourgi bírósághoz azt sugalmazva, hogy Magyarországon éheztetik az érkezőket, ugyanakkor Pardavi péntek este azt is elmondta, hogy a legfrissebb adatai szerint 129-en vannak a tranzitzónában. Tehát nem éheztetnek ott senkit, mindenki megkapja a jogszerű ellátást. Hogy a Helsinki Bizottság miért éppen nyolc emberről beszélt korábban, miközben nyilván jóval többen voltak a tranzit zónában, akik hasonló elbánásban részesültek, mint a Pardaviék által pártfogolt migránsok, rejtély.

A lényeg azonban az, hogy a július 1. óta megváltozott jogszabályok egyértelműen üzennek minden migránsnak és embercsempésznek, hogy biztonságos országból érkezők számára Magyarország kapuja zárva van, nem lehet bejönni és tovább menni, akár tetszik, akár nem. Márpedig Szerbia, Montenegró, Görögország biztonságos ország, a migránsok pedig csak ezeken keresztül juthattak el a magyar határra, ahol semmi keresnivalójuk.

A ma már az ügyben sajtótájékoztatót is tartó Gréczyéknek sokkal nagyobb szükségük van arra, hogy magukat szerethető, kedves, szolidáris embereknek, pártképviselőknek láttatva segíteni próbáljanak azokon, akiken nem kell, mert az állam megoldja a feladatot. Miközben azonban a kormány és mögötte a magyarok millióinak szándéka egyértelműen az, hogy távol tartsa a migránsokat Magyarország határától, Gréczyék azért kapkodnak a kamerák után, hogy ennek az ellenkezőjéről győzködjék a magyar és a nemzetközi közvéleményt. Ezek a fellépések csak arra jók, hogy elbizonytalanítsák az érkezőket s reményt adjanak nekik a bepróbálkozásra gondolván, hátha sikerül. Éppúgy, ahogy annak idején Angela Merkel a migránsokkal közös szelfivel meghívólevelet küldött a szerencselovagoknak, aztán most nem tud velük mit kezdeni. Pedig lelkük mélyén Gréczyék is tudják, sokkal emberségesebb határozott üzenettel lehetőleg Európán kívül tartani a migránsokat, mint félrevezető nyilatkozatokkal invitálni őket, kitéve őket az utazással járó veszélyeknek, a hatalmas embercsempészi költségekről nem beszélve, s azon kudarcnak, hogy úticéljukhoz el sem érhetnek. Ez az igazi aljasság.

A mindig is bevándorláspárti Helsinki Bizottság és a Gyurcsány-haver Iványi, Gréczyvel karöltve nyilvánvalóan most is Magyarország érdekei ellen dolgozik, miközben saját pecsenyéjüket sütögetve politikai rokonszenv és szavazat után esdekelnek.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

Hál’ Istennek, a magyarok ezt már régen nem veszik be. A választás óta nem véletlenül csökken tovább érezhetően a hazug pártok népszerűsége a közvéleménykutatási eredményekben.

Horváth K. József

Forrás

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Csatlakozz csoportunkhoz!