2019-01-10

Salvini szerint a bevándorlásellenes erők lesznek az “új európai tavasz hősei”

Oszd meg másokkal is!

Az olasz belügyminiszter szerint a májusi EP-választás jobboldali dominanciát hozhat, ez egyben egy “új európai tavaszt” vetíthet előre.

Matteo Salvini szerdán a lengyel fővárosba látogatott. A nap folyamán a lengyel belügyminiszterrel, Joachim Brudzinskival és Mateusz Morawiecki lengyel miniszterelnökkel is tárgyalt.

A tárgyalás utat nyitott az uniós tagállamok fejlődésének felgyorsítását célzó további kapcsolatok és az EU méltó, erős globális helyzetének biztosítása felé”

– mondta Beata Mazurek, a lengyel kormánypárt szóvivője.

Matteo Salvini szerint az új EP “teljességgel más lesz”, a két legerősebb frakció, az Európai Néppárt és az Európai Szocialisták nem kerülnek túlsúlyba.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

Lengyelország és Olaszország az új európai tavasz hősei lesznek”

– hirdette az olasz kormányfőhelyettes.

Kilátásba helyezte: a Liga azt tervezi, hogy a közeljövőben – még az EP-választások előtt – egy tízpontos, Európa érdekeit szolgáló megállapodást terjeszt elő lehetséges európai szövetségeseinek.

Szeretném, hogy létrejöjjön azok szövetsége, akik meg akarják menteni Európát. Minél többen leszünk, annál jobb”

– jelentette ki az olasz belügyminiszter.

A jövőbeli EU-ról beszélve kiemelte a biztonság kérdését, a felesleges bürokrácia felszámolását, a keresztény értékekhez való visszatérést, a családok és a fiatalok támogatását.

Az EU-n belül teljes mértékben támogatom a demokratikus legitimációval rendelkező nemzeti kormányokat itt, Lengyelországban, Magyarországon, illetve Ausztriában vagy Olaszországban is”

– hangsúlyozta.

A migrációról szólva alapvető feladatnak nevezte az illegális bevándorlás megállítását, az embercsempészet felszámolását. Az országoknak külső segítség nélkül kell megvédeniük a saját határaikat és állampolgáraikat. Salvini ezért kiemelte, hogy Olaszország – Lengyelországhoz hasonlóan – nem írta alá az ENSZ globális migrációs csomagját.

Matteo Salvini előrevetítette:

Az „új európai tavasz” során „a valódi európai értékek reneszánsza jön”, kevesebb lesz a pénzügy, kevesebb a bürokrácia, több a munka és több a családügy, de mindenekelőtt: több biztonság!

888 nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...