2018-03-13

Rossz emberrel kezdett ki egy nigériai bevándorló

Oszd meg másokkal is!

Egy rendőrnővel kezdett ki az afrikai migráns Olaszországban, azonnal letartóztatták.

Bilincsben vitték el a milánói Porta Garibaldin található egyik szórakozóhelyről azt a 21 éves nigériai bevándorlót, aki többszöri előzetes felszólítás ellenére sem hagyta abba az egyik olasz lány zaklatását.

A migránst szexuális zaklatással vádolják, ugyanis többször is megtapogatott egy 23 éves olasz lányt, aki egyébként a carabinieri, azaz az olasz rendőrség egyik állományban lévő tagja volt.

A lány beszámolója szerint a barátnőivel iszogattak, mikor odalépett hozzá a migráns. A nigériai férfi meg akarta kóstolni a lány italát. A lány szerint többször, agresszívan érzékeltette vele a migráns, hogy mindenáron kapcsolatba akar lépni vele. Miután ő nemet mondott a bevándorlónak, hátat fordított neki. Úgy tűnt, hogy a támadó feladja a próbálkozást és elmegy, azonban elkezdte tapogatni a lányt.

A lány a biztonsági őrökkel együtt a bevándorlót a földre vitte, és fogva tartották, amíg meg nem érkeztek a szolgálatban lévő rendőrök. A férfit egyből letartóztatták és hivatalos személy elleni szexuális zaklatással vádolják – írja a Corriere della Sera Milano.

888 nyomán

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Csatlakozz csoportunkhoz!