2019-03-11

Román csendőrök menekítették ki Gyöngyösi Mártont a székelyek karmai közül? Csak azért nem ütötték meg, mert a gyerekével volt!

Oszd meg másokkal is!

Marosvásárhelyen koszorúzás közben kifütyülték a Jobbik társelnökét, Gyöngyösi Mártont. A helyszínen tudósító székely barátaink érdekes közjáték(ok)ról számoltak be nekünk.

Nem értjük egészen, hogy mit kerestek Erdélyben, a Székely Szabadság Napján, azok után, hogy a székelyek korábban világosan elmagyarázták – Vona Gábor korábbi elnöknek – , hogy

„A disznóólamat nem bíznám rád!”

Ennek ellenére megjelentek a marosvásárhelyi demonstráción. Gyöngyösi Márton, a Jobbik társelnöke a Facebookon ÉLŐ-ben jelentkezett be.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

Élőben a Székely Szabadság Napjáról

Posted by Gyöngyösi Márton on Sunday, March 10, 2019

A Nethuszár oldal közreműködésével a honlapunkon számoltunk be a marosvásárhelyi eseményekről.

Tőkés László beszéde után a Kilyén László színész a színpadról szólította fel a jelenlevő politikusak, civil szervezetek vezetőit, hogy helyezzék el az emlékezés koszorúit. Az SZNT után következett a Jobbik. Miután beolvasták a nevüket halk, de fenyegető moraj futott végig a tömegen. Amikor Gyöngyösi Márton és társa, a Maros megyei Jobbik elnöke, Lokody Levente kilépett, hogy elinduljon a koszorúkkal, olyan füttykoncert és fújolás tört ki, hogy azt hittem egy pillanatra meg is lincselik őket. Ugyanígy járt a sorban a Jobbikot követő LMP is… – írja a Nethuszár tudósítója.

Íme a Jobbik koszorú: (amúgy fordítva van ráírva a szöveg, zöld a “teteje”)

Ezzel még nem ért véget a történet:

A Nethuszárnak két egymástól különböző, magát azonban megnevezni nem kívánó forrás is megerősítette, hogy Gyöngyösi Mártont a csendőrségnek kellett kimenekítenie a székelyek közül. A koszorúzás után ugyanis a Jobbik vezéralakja a tömegbe állva szeretett volna vonulni a többiekkel, amikor a székely atyafiak elkezdték kérdőre vonni. Ahogy forrásunk fogalmazott:

“csak azért nem ütötték meg, mert Gyöngyösi a gyerekével volt”

A helyzet annyira feszültté vált, hogy végül a román csendőrök fejtették le a jobbikos politikusról a székelyeket, majd kimenekítették őt a tömegből.

Ott volt a vasárnapi eseményen Szávay István is, az antiszemita botrányáról elhíresült jobbikos politikus, aki lemondott a képviselői mandátumáról.

Szóval elképesztő, hogy milyen vastag bőr van az arcukon.

Frissítés:

A Nethuszár elérte Szávay Istvánt, aki pontosította történteket: a felvonulás indulásakor gyöngyösi Márton bejelentkezett élőben, ekkor páran körülötte elkezdték kérdőre vonni, mire odalépett egy csendőr, aki megkérdezte Gyöngyösit, hogy minden rendben van-e. Gyöngyösi erre igennel válaszolt, a csendőr pedig elment, Gyöngyösi pedig részt vett a vonuláson. Ez utóbbit amúgy alátámasztja az is, hogy a Facebook tanúsága szerint élőben jelentkezett be a vonulásról.

Nethuszar Facebook oldal – Vadhajtasok.hu

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...