2018-03-12

Robbant az etnikai bomba Berlinben a migránsoknak hála

Oszd meg másokkal is!

Németország újraegyesítése óta nem született annyi gyermek Berlinben, mint 2016-ban.

2016-ban 41087 gyermek született a német fővárosban, öt százalékkal több, mint az azt megelőző évben. A születési ráta 1,45-ről 1,54-re nőtt, hosszú idő után születtek ilyen sokan a városban. Azonban az adatok mögé nézve már árnyaltabb a kép.

A Berlinben élő külföldi állampolgárságú nők születési rátája 2,04-re nőtt 2016-ban, tehát már önmagában a születésekkel is gyarapodnak a bevándorlók.

A Junge Freiheit cikkéből kiderül, hogy a külföldiek között is főleg az iraki, afgán és szír állampolgársággal rendelkezők körében magas a születésszám.

Az összes berlini újszülött közül 1262 származott ebből a három országból, míg az iraki, afgán és szír nők születési rátája együtt 4,85 volt, ami brutálisan magasnak számít. 2015-ben még “csak” 2,85 volt az ezekből az országokból származó nők születési rátája.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...
Különösen érdekes a 2016-os adatokban az az összehasonlítás, hogy míg egy szír nő átlagosan 5,09 gyereket szül, addig egy német 1,38-at.

Berlin népessége az elmúlt években folyamatosan növekszik, főleg a bevándorlóknak köszönhetően, bár eddig a beköltözők miatt növekedett a lakosság, most már erre rátesz a születések magas száma is. Közben egyes kerületekben, például Neuköllnben egyre kevesebb a német állampolgárságú lakó.

888 nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Csatlakozz csoportunkhoz!