2018-09-12

Rengeteg támogató kommentárt kapott Orbán a Facebookon, Sargentini ügyben

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is sokat segíthetsz!

Orbán úr, ön az igazi európai politikus”, “Hajrá Magyarország!”, “Csodáljuk a politikáját”, “Magyarországgal vagyok, Orbán Viktorral vagyok”, “Amit a német média közöl önről, az nem a német nép véleménye”, “Ön a mi Big Daddynk” (Ön a mi nagy apunk”) – a sok magyar támogató véleménye mellett ilyen és ehhez hasonló külföldi hozzászólások árasztották el Orbán Viktor magyar miniszterelnök hivatalos Facebook-oldalát – írja a Pesti Srácok.

 

“Ha CSAK Magyarország, Lengyelország Cseszlovákia és Ausztria elhagyná az EU-t, akkor az egész rohadt szervezetnek vége lenne, mielőtt Junker ki tudná nyitni a következő üveg konyakot”

 

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

“Mindig gyanakodtam Sebastian Kurzra, mert ő a Külkapcsolatokért feleős Európai Tanács tagja, amely pedig egy Soros-szervezet”

 

“Igen, az EU azt hiszi, hogy mindent jobban tud. Ez egy diktatórikus szuperállam, amely olyan törvényeket gyárt, amelyek uralkodnak az ember felett, közben olyan segélyeket osztogatnak, amelyek biztosítják, hogy a politikusok és a közszféra le van fizetve. Orbánnak fel kell készülni a Hungexitre amilyen gyorsan csak lehet.”

A további hozzászólások Orbán Viktor Facebook oldalán olvashatók.

Lokál nyomán

 

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...