2017-09-06

Rendkívüli: terrortámadás várható Európában, a terroristák egy Európai szeptember 11-ére készülnek

Oszd meg másokkal is!

Úgy néz ki, hogy újabb veszéllyel nézhet szembe Európa. Egy amerikai jelentés ugyanis arra figyelmeztet, hogy információik szerint egy újabb, nagy horderejű terrortámadást fognak elkövetni Európában.

Az elmúlt időszakban egyre sűrűbben történtek terrortámadások az EU határain belül.

Ez az egész helyzet mindenképpen jól mutatja azt, hogy a terror sikeresen beférkőzött Európa szöveteibe. Az elmúlt hónapokban Londonban, Párizsban, Barcelonában történtek komolyabb merényletek, de a hírek szerint valami nagyobb is lehet készülőben.

A terroristák egy Európai szeptember 11-ére készülnek.

Egy hasonló mészárlásra, mint annak idején Párizsban novemberben, ahol több mint száz ártatlan emberrel végeztek fegyveresek.

Az amerikai utazókat arra figyelmeztették, hogy a terroristák figyelmeztetés nélkül bárhol lecsaphatnak.

A figyelmeztetésben példának hozták fel Franciaországot, Oroszországot, Svédországot, az Egyesült Királyságot, Spanyolországot és Finnországot.

Elmondták, hogy az itt elkövetett merényletek mutatják, hogy az ISIS a teljes kontinensen jelen van.

A figyelmeztetés szerint a leginkább kerülendő helyek a bevásárlóközpontok, és olyan rendezvények, helyszínek, ahol rengeteg ember van.

Az önkormányzatok, piacok helyszíneit is érdemes kerülni, és sok szempontból a reptereken, vasútállomásokon is számítani lehet merényletekre.

Egész Európa egy könnyen támadható célpont az amerikai elemzők szerint, és az ISS már teljesen beleolvadt az európai közösségbe, vagyis bárhol és bármikor elkövethetnek egy merényletet.

Annyi bizonyos, hogy egy nagyobb merénylet lehet készülőben, vagy akár több kisebb merénylet, melyeket szisztematikusan hajtanának végre egy-egy európai nagyvárosban.

Többet még az amerikaiak sem tudnak, de ez azt jelenti, hogy Európa polgárainak fokozottan kell figyelniük arra, hogy hová mennek.

Most.hu nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Kövess minket a Facebookon!