2017-08-10

Ra­ké­ta­ve­tőt ta­lál­tak egy Ko­ránt ok­tató is­kola mel­letti rak­tár­ban

Oszd meg másokkal is!

A Lyon­hoz kö­zeli te­le­pü­lés ma­gán­is­ko­lá­já­ban ré­szint fel­nőtt ér­dek­lő­dők­nek tar­tot­tak arab nyelv­órá­kat, ré­szint a be­ván­dor­lók gye­re­keit ok­tat­ták az isz­lám rej­tel­me­ire. Az in­téz­mény igaz­ga­tó­ját le­tar­tóz­tat­ták.

Ha hiszünk az akciófilmeknek, amelyek szerint nincs olyan fegyver a világon amelyet ne lehetne beszerezni a feketepiacon,akkor igazán nem csodálkozhatunk azon, hogy egy kézi rakétavetőt találtak egy Koránt oktató iskola melletti elhagyott raktárban, Lyonhoz közel, egy kis faluban.

Az eset attól érdekes, hogy egyáltalán nem keresték, hanem lomtalanítás közben, véletlenül akadtak rá. Az iskola vezetőjét, az imámot letartóztatták – amint arról a France3 televízió is beszámolt.

A tanintézményt az “új távlatok” nevű szövetség üzemeltette,és

részint felnőtt érdeklődőknek tartottak arab nyelvű tanórákat, részint pedig bevándorlók gyerekeit tanították benne az iszlám hit rejtelmeire.
A hír friss, még nem derült ki, hogy ki vitte oda a rakétavetőt és mi volt vele a célja. Mindenesetre most egy terrorizmussal foglalkozó ügyész dolga, hogy beszerezzen minden lehetséges bizonyítékot.

Orientalista.hu – Ripost, Francetvinfo.fr

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Kövess minket a Facebookon!

nyaralás, hotel, hostel, tengerpart, samsung, mobiltelefon, iphone, led tv, használtautó, lidl