2018-02-13

Putyin hátborzongató dolgot üzent Európának! Bele fogunk pusztulni?

Oszd meg másokkal is!

Szerinte csak két opció van a bevándorlási hullám kezelésére.

Putyin nemrég megint megnyilatkozott, és megrázó képet festett fel Európa számára.

Gyakorlatilag arról beszélt, hogy ma összesen szerinte két, azaz kettő darab lehetőség áll az EU és vezetése előtt, hogy megoldják a jelenleg is uralkodó, lassan káoszba torkolló állapotokat.

Ha egyiket sem követi Európa, akkor hamarosan nem marad már semmi, amit meg lehetne védeni.

Bár akár érdeke is lehetne, hogy Európa tönkremenjen, mégis úgy hiszi, figyelmeztetnie kell a kontinenst, mivel nem akar a közvetlen szomszédságában egy hatalmas új Kalifátust, hiszen azzal az oroszok baja is meggyűlne a jövőben.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

Az egyik amit ajánlott, hogy azonnal el kell kezdeni katonákkal és fegyverekkel védeni Európa határait, és a Schengeni övezetet.

A másik az, hogy nem szabad beengedni a menekültek egy jó részét, csakis akkor, ha 100%-ig bebizonyosodott, hogy legális menedékkérő, mert ebből amúgy is kevés van.

Ezzel meg lehetne akadályozni, hogy a szélsőséges muszlimok száma drasztikusan növekedjen az európai városokban, bár sokak szerint már így is visszafordíthatatlan a baj.

Számtalan biztonsági szakértő erősítette már meg korábban is az orosz elnök meglátásait. Ő csak annyit tett, hogy nyomatékosan figyelmeztette Európát, mert közeleg az a pont, ami után már semmit sem lehet tenni, és a nyugati civilizáció maradandó károkat fog szenvedni.

Az orosz elnök szerint a legfontosabb, hogy azonnal be kell fejezni a migránsok utaztatását az unión belül és világosan ki kell nyilvánítani az unió vezetőinek a migránsoknak, hogy ne jöjjenek Európába mert úgy is ki lesznek utasítva.

Még az Unió vezetői, és a tagállamok politikusai bénultan nézik a migránsválság okozta Európai káoszt, Putyin határozottan cselekszik és igyekszik felszámolni a terrorista szervezeteket.

Ezt kellene nekünk is cselekednünk, ehelyett csak nézünk bambán, miközben Európát folyamatosan migránsokkal tömik, mint egy béna kacsát.

A Világ Titkai nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...