2018-08-10

Paul Weston velőtrázó igazságbeszéde Európa jövőjéről! Erőszakos iszlamizáció! – videó

Oszd meg másokkal is!

Paul Weston megdöbbentő igazságbeszéde, amit minden európainak tudnia kellene!

Egy olyan ‘velőtrázó’ igazságokat kimondó felszólalást szeretnék mutatni nektek, amit minden európainak látni és hallani kellene. Bárcsak tisztában lenne vele minden magyar és minden európai, mivel játszunk most és mi a tét.

Ez nem pártpolitika, hanem a helyzet, amit Samuel Huntington – A Civilizációk összecsapása című művében előre jelzett.

Egy olyan világ bontakozik ki a szemünk előtt, mely mindent átalakít. Az iszlám világ brutális gyorsasággal terjed, mivel alapvetően egy olyan agresszívan “szaporodó” ideológiáról van szó, ami nem tűr meg mást maga mellett.

Míg a kereszténység a felebaráti szereteten, egymás elfogadásán és az egymással való együttélésen alapul, addig az iszlám nem tűr meg maga mellett más vallásokat, a hitetlenekkel pedig különös kegyetlenséggel bánnak el.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

Sajnos ebben a felállásban egyáltalán nem kérdés, melyiknek van jövője, melyik életképesebb…

Ritkán hallani Nyugat-Európában ilyen szókimondást az egész Európa jövőjét megváltoztató társadalmi folyamatról, amit az állandó támadásban lévő iszlám bevándorlás és egy folyamatosan visszahőkölő, védekező, liberális nyugati világ találkozása okoz…

A felszólaló képviselő Nagy-Britannia viszonylatában mondja el, hogy nagyon kevés időnk van hátra, hiszen mindenki látja, hogy 10 éves viszonylatban minden meg fog változni.

Apokalipszis és a civilizációk összeomlása, ahogy Huntington megírta. Svédország már elveszett, olyan helyzettel néz szembe, amit már megoldani nem lehet. De talán Nagy-Britanniának van még esélye…. TALÁN.

Azonban a nyugati fele Európának szinte teljes mértékben iszlám fennhatóság alá került. Ez ugyan most még nem teljesen látszik, de a társadalom szöveteibe már olyan párhuzamos iszlám társadalmak épültek be, melyek politikai többséget szerezhetnek idővel.

Ha pedig az iszlám politikai többségben lesz, ne legyünk naivak abban a tekintetben, hogy Európa szívében nem alakul meg abban a pillanatban az Új Európai Kalifátus…

Mert a nyugat-európai önpusztító politikát nézve ott is számos ország el fog pusztulni ebben a polgárháborúban….

A következmények katasztrofálisak lesznek….Már most azok….

Forrás

 

 

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Csatlakozz csoportunkhoz!