2018-02-12

Párizs az ISIL-terroristák régi-új célpontja

Oszd meg másokkal is!

A terroristák újra Párizst borítanák vérbe – erről árulkodik legújabb fenyegető videójuk. A videó alapján a vérszomjas terrorszervezet katonái a közeljövőben lerohanják a francia fővárost, ahol első nagyszabású európai terrortámadásukat hajtották végre: 130 embert öltek meg egyetlen éjszaka alatt. A terroristák az elfajzottság fővárosának nevezik videójukban Párizst, és azt ígérik, föld alatti sejtjeik váratlanul fognak lecsapni, egy villámtámadás során fogják megostromolni és elfoglalni a várost.

A külvárosban gyülekező harcosok pedig csak arra várnak, hogy elindíthassák az akciót – írja a Daily Mail.

A videót az Iszlám Államhoz hű Al-Abd al-Faqir Media hozta nyilvánosságra. A kisfilmben a francia harci járműveket a „Sátán hadseregeként” vonultatják fel, amelyet a radikálisok egy pillanat alatt megsemmisítenek, a katonákat pedig egy fejbe leadott lövéssel kivégzik. Ezt követően a terroristák lerohanják és ledöntik az Eiffel-tornyot. De a videóban más országokat is figyelmeztetnek.

„Eljött az idő: Róma előtt Párizst akarjuk, és miután megnyomorítottuk az életeteket, lebombázzuk a Fehér Házatokat és a Big Bent is.”

Ezzel egy időben egy másik propagandavideót is kiadott a terrorszervezet, amelynek az az érdekessége, hogy egy felfegyverzett női harcosok láthatóak rajta bevetés közben. Az Iszlám Állam videóiban eddig ugyanis nem szerepelt úgy nő, hogy közben éppen gyilkolt volna. Ebben azonban rögtön öt női harcos is lövöldözik Szíriában, miközben a narrátor arról beszél, hogy minden igazhitű muszlim fegyvert ragadott, hogy Allah nevében legyőzze a kurd elnyomókat – írja az Independent.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

Hunhír nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Csatlakozz csoportunkhoz!