2018-01-13

Palermo polgármester megőrült: „Csodálatos, hogy elöntenek bennünket a migránsok”

Oszd meg másokkal is!

Leoluca Orlando, a szicíliai Palermo város polgármestere – vette észre az amerikai jobboldali Breitbart brit kiadása – a francia Libérationnak adott interjúban fejezte ki imádatát a migránsok iránt. /A cikk tévesen azonosítja „balközépnek” az ultraliberális  Libération ideológiai irányultságát./

Ilyeneket mondott:

Ha valaki megkérdezi, hány migráns van Palermoban, nem azt mondom, hogy 60-, 70- vagy 80 ezer. Bárki, aki Palermóba érkezik, az palermói.

És:

A jövőnek két neve van. Google és Ali, a migráns. Google a virtuális kapcsolatot fejezi ki, és Palermo ma a legjobban összekapcsolt és digitalizált városa az egész Földközi-tenger térségében. Minden migráns emberi kapcsolatot képvisel. Befogadó és modern város akarunk lenni.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

A polgármester szerint a migránsok nagyon jók a maffia elleni harcban. Elmondta, 30 éves koráig egyetlen migránst nem látott Palermóban, mert a maffia ellökte őket. Félnek a diverzitástól.

Amióta polgármestere vagyok, a maffia már nem irányítja a várost, és valami csodálatos dolog történt: migránsok öntöttek el bennünket.

BREITBART, Lovas István blogja nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Kövess minket a Facebookon!