2018-06-12

Összeomlóban van Európa: a nyugat kezdi felszámolni magát, miközben hazánk oldalára áll a tagállamok többsége!

Oszd meg másokkal is!

A turul népe végre felemelkedhet?

A francia The Guardian szerint a migránsok elutasítása már rég nem a politikai margó programja, vezető politikusok jó ideje segítenek terjeszteni a félelmet a „másokkal” szemben, Európa összejátszott, hogy erőd legyen.

A bevándorlás ügyében választó vonal van a Nyugat és a Kelet között.

A hivatalos szintre emelt embertelenség azután átterjed Európán kívülre.

Az EU nagy pénzeket fizet azért, hogy a környező térségben feltartóztassák és lecsukják azokat, akik a földrészre igyekeznek. Másfelől szervezett embercsempész hálózatokat segítenek fű alatt.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

Magyarország kerítést épített, de valójában ugyanezt teszi az unió is, Törökországban, Líbiában, Nigerben és Eritreában.

Macron ma azt csinálja, amit Orbán javasolt nagy felháborodás közepette: központokat létesít a földrészen kívül a menedékkérelmek elbírására.

És amikor politikusok arról beszélnek, hogy jobban ellenőrizni kívánják a beáramlást, akkor egy követ fújnak a magyar kormányfővel. Utóbbinak nincs kétsége afelől, hogy ő nyerte meg a vitát.

Az új osztrák kormány felállása óta Ausztria álláspontja teljesen megváltozott, már ők is azt mondják, hogy az EU-ba való belépésük előtt kell megvizsgálni a menedékkérőket, és aki nem jogosult, azt be sem szabad engedni az unió területére.

Egyre többen ismerik el, hogy az EU-török megállapodás mellett, Magyarországnak is szerepe van a nyugat-balkáni útvonal lezárásában.

A turul népének felemelkedése jöhet el.

Európa dicső nemzete lehetünk újra, mert Európa rengeteget fog majd nekünk köszönni, és már köszönhet most is.

Idővel pedig minden megváltozik, és ha hazánk tud profitálni a megváltozott erőviszonyokból, akkor Brüsszel felett erkölcsi győzelmet aratva újra naggyá lehetünk.

A Világ Titkai nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...