2018-10-30

Orbán Viktor helyretette Bangónét

Oszd meg másokkal is!

Bangóné Borbély Ildikó (MSZP) azt mondta az országgyűlésben: Orbán Viktor januárban beveszi a budai Várat, és „fideszes rezidenciát” csinál belőle.

Szavai szerint a beruházás a kormányfő urizálásának, a felesleges állami luxusnak a szimbóluma lett, a költözés „a fideszes rongyrázás jelképe”. Eközben az országban minden harmadik gyermek szegénységben nő fel – mondta. Hová lettek a fideszes parasztgyerekek? Miért akar a budai Várba költözni? – kérdezte a miniszterelnököt. Bangóné azt a kérdést is feltette, Orbán Viktor tud-e még tükörbe nézni.

Orbán Viktor úgy reagált: nagy különbség van a nemzeti és az osztályharcos gondolkodás között, „a mi felfogásunk szerint mélyről jönni nem érdem, hanem állapot, érdem önöknél volt. (…) Nálunk nem az dönti el az emberek értékét, honnan jönnek, hanem az, hová tartanak, és milyen munkát végeznek”. Hozzátette, nem költözik sehová, a XII. kerületi Cinege utcában lakik, és ott is fog, a miniszterelnöki és a miniszteri munkahelyeket pedig jogszabályok határozzák meg, rezidenciát nem vesznek igénybe.

Megjegyezte továbbá: urizálásügyben megérti, hogy a szocialistáknak rossz a lelkiismeretük, hiszen mindhárom utolsó miniszterelnökük multimilliárdos volt.

A Várral kapcsolatban azt is mondta a kormányfő, hogy míg „a kommunisták a Várat lerombolták”, addig a jelenlegi kormány elkötelezett a történelmi hagyományok helyreállítása mellett.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

Fideszes rezidenciává válik a vár?

Fideszes rezidenciává válik a vár? – Bangóné Borbély Ildikó felszólalása élőben a Parlamentből

Posted by MSZP on Monday, October 29, 2018

Demokrata nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Csatlakozz csoportunkhoz!