2017-12-05

Novák Előd zászlót bontott Vona ellen a lázadó jobbikosok szerint

Oszd meg másokkal is!

Az elégedetlenek Novákban és Toroczkaiban látják a megmentőket. A lázadó alapszervezetek már felvették egymással a kapcsolatot, keresik a lehetőséget a pártelnök elmozdítására, tudta meg a Ripost, amelynek értesülései szerint az elégedetlenek elsősorban Toroczkai Lászlóban és Novák Elődben látják azt az embert, aki leválthatná Vona Gábort. A puccsra készülő jobbikosok pártdokumentumokat, jegyzőkönyveket juttattak el a Ripost szerkesztőségébe.

A lap szerint Vona  kétségbeesetten próbál úrrá lenni a helyzeten, a lázadó alapszervezeteket azonnal hatállyal feloszlatja, amivel csak olajat önt a tűzre. Ráadásul a feloszlatott szervezetek Vonához még hű néhány embere egyéni tagként próbál működni, amitől csak még nagyobb a zűrzavar.

Fellázadt a Jobbik tagsága például Egerben is, ahol a helyi országgyűlési képviselő Mirkóczki Ádám már nem mer a tagság szeme elé kerülni, mert nem tudja megválaszolni azokat a kérdéseket, amelyek arra irányulnak, hogy miért lett Simicska Lajos „csicskapártja“ a Jobbik, illetve, hogy a párt miért igyekszik a liberálisokhoz, valamint Soros Györgyhöz közeledni.

Az egri jobbikosok helyi elnökétől már a pártiroda kulcsát is elvették, ezért a lázadó tagság egy sörözőben gyűlik össze rendszeresen. Hiába hívták Mirkóczki Ádámot többször is, hogy megvitassák a helyzetet, a képviselő nem jelenik meg a csoport előtt, maga helyett Dudás Róbertet, a Jobbik Heves megyei elnökét küldte, aki kénytelen volt szembesülni a Vona ellen nyíltan lázadó párttagokkal. A felháborodott jobbikosok a számonkérő beszélgetést hangszalagra rögzítették.

Többször elhangzott, hogy Vona Gábort minél előbb el kell takarítani, mert áruló.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

Akkor a felháborodás, hogy a Jobbik önkormányzati képviselői kilátásba helyezték, hogy kilépnek a pártból és függetlenként dolgoznak tovább. A kényelmetlen helyzetet  a pártvezetés a szervezet azonnal feloszlatásával próbálja meg valahogy kezelni.

Az elégedetlen jobbikosok levelekkel bombázzák a pártvezetést, de sem Vona, sem a pártigazgató nem méltatja őket válaszra

A kizárt pártagok, a feloszlatott alapszervezetek nem hagyják annyiban a dolgot, mert úgy vélik: túl sok energiát öltek a Jobbikba ahhoz, hogy eltűrjék a párt szétverését. A bátonyterenyeiek már bírósághoz fordultak Vona Gábor diktatórikus, önkényes, sőt szerintük emberi jogokat sértő működése miatt.

Új fejlemény, hogy a Vona Gábort elmozdítani akarók már felvették egymással a kapcsolatot, rendszeresen információt cserélnek, egyeztetnek, készülnek a jövőre.

Fontos állomásnak tartják Novák Előd minapi Facebook-bejegyzését. Azt mondják, Novák végre zászlót bontott Vona ellen, amikor arról írt, hogy a Jobbikban sokan várják már az alkalmas pillanatot, hogy visszafordítsák a szakadék felé rohanó szekeret.

Magyar Hírlap nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Kövess minket a Facebookon!