2018-04-06

Novák Előd: “Jobbikos balra NEM szavaz!”

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

“A legesélyesebb ellenzéki jelöltre kell szavazni!” – nyilatkozzák gyakran már jobbikos szirénhangok is, amit elvtelen árulásnak tekintek, hiszen az pl. Budapesten a baloldali pártok jelöltjeire való szavazásra buzdításnak tekinthető. Ezért szükségét érzem, hogy egyértelművé tegyem: a magunkfajták semmilyen esetben sem szavazhatnak baloldali párt jelöltjére.

A kampányban sokan hajlamosak ördögként tekinteni a fő ellenségképként bemutatottakra (Orbánra vagy Sorosra), de sokan vagyunk olyan elvhűek, akik nem vagyunk hajlandóak a kisebbik rosszra szavazni, ráadásul a Jobbik háza táján egyértelmű kéne legyen: Gyurcsány és Orbán közül előbbi a rosszabb, még ha az emlékek homályosodnak is, és még ha az utóbbi időszakban nem is hallani igazán pl. Gyurcsány elszámoltatásának szükségességét, aki talán ezért is nyilatkozta legutóbb már ezt: “Jószándékkal, várakozással tekintek arra, ami a Jobbikban van, inkább drukkolok is nekik, hogy fejezzék be sikeresen, amit elkezdtek.”

Eddig, és ne tovább! Gyurcsánynak börtönben a helye! A magunkfajták pedig sosem szavazhatnak rá és szövetségeseire.


Novák Előd FB bejegyzése nyomán

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...
[sg_popup id="3" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id="1" event="onload"][/sg_popup] [sg_popup id=4] [sg_popup id="4" event="onload"][/sg_popup]