2019-01-10

”Nemzetközi liberális hálózat állhat az akciók mögött…”

Oszd meg másokkal is!

Eddig soha nem látott összefogásba kezdtek az ellenzéki pártok. A Jobbik már nemcsak Gyurcsány Ferenccel, hanem – ahogy a párt frakcióvezetője fogalmazott – az ördög anyjával is együttműködne. Fritz Tamás szerint azonban egyértelműen látszik, hogy külső támogatás áll a nemrég még „erjedésnek indult” ellenzék összehangolt akciói között. A politológus erről a Hír TV Magyarország élőben című műsorában beszélt.

Bár a túlóratörvény elleni tüntetés összehozta a pártokat, azonban gyanús ez az összefogás – erről beszélt a Hír TV Magyarország élőben című műsorában Fritz Tamás. A politológus szerint a nemrég még „ernyedésnek indult” ellenzék szokatlan összehangoltságról tesz tanúbizonyságot, ami mögött külföldi segítség állhat, „ehhez nem kell nagy logika”.

Fritz Tamás szerint a nemzetközi liberális hálózat állhat az akciók mögött. „Határozott forgatókönyv szerint működnek, látszik az összehangoltság” – mondta.

Fritz Tamás a Jobbik szerepére is kitért. Szerint a pártot még mindig Vona Gábor irányítja, a vezetés pedig nagyot tévedett, mikor pragmatikus megfontolásból a radikális oldalról középre, sőt olykor balra húztak. „Tévedtek, amikor azt hitték, hogy a politika a piachoz hasonlítható, azonban a két terület logikája teljesen eltér egymástól.

Hunhír nyomán

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...