2018-05-15

Na vajon ki tartott “eligazítást” Márki-Zay Péternek?

Oszd meg másokkal is!

Botka László szegedi polgármester úgy látszik olyan jóban van a “független” Márki-Zay Péterrel, hogy már együtt is ebédelgetnek.

A Vásárhely24 tette közzé a következő képeket, amin Botka László a hódmezővásárhelyi önkormányzati vezetőkkel tart megbeszélést. A Vásárhely24 cikkében azt írja: “a kép alapján azt is mondhatjuk, Botka László vezetői értekezletet tartott a Kispiac Étteremben kedden délben”.

A Vásárhely24 információi szerint a képen balra szemben Botka László látható, a míg háttal középen Márki Zay Péter.

A hódmezővásárhelyi polgármester előszeretettel tesz ki képeket és beszámolókat Facebook-oldalára minden egyes találkozójáról, erről azonban nem posztolt, valószínűleg azért, mert az szerette volna, ha a találkozó nem kap nagyobb nyilvánosságot.

A képen Botkával szemben a vásárhelyi önkormányzati vezetők: Márki-Zay Péter polgármester, Kis Andrea alpolgármester, Varga Ildikó jegyző, és (a Vásrhely24 szerint) vélhetően Tatár Zoltán aljegyző ülnek.

A kép érdekessége, hogy a vásárhelyi kabinet iroda felállítására felkért – de Horn Gyula titkárságvezetőjeként ismertté vált – Baranyi Mária nem a vásárhelyi oldalon, hanem Márki-Zay Péterrel szemben, Botka közelségében foglal helyet, Kalmár Gábor szegedi kabinetiroda-vezető mellett”

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

-íja a vásárhelyi portál.

Az asztal szélén Szabó Sándor, az MSZP szegedi országgyűlési képviselője ül.

Hogy miről volt szó a találkozón és miről tárgyalhatott Márki-Zay és Botka azt nem tudjuk. Lehet csak egy kellemes, baráti munkaebédet töltött el a szegedi szoci városvezető vásárhely függetlenül elhajló polgármesterével.

888 nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Csatlakozz csoportunkhoz!