2019-02-11

Munkát kaptak Marian Cozma gyilkosai, miközben az áldozat családja tönkrement…

A Facebook cenzúrázza a jobboldali híreket! Egy MEGOSZTÁSSAL Te is segíthetsz ezt megváltoztatni!

Kellemes munkakörben dolgoznak a börtönben, miközben a tíz éve szíven szúrt kézilabdázó szülei tönkrementek… EZ igazságszolgáltatás?

A múlt pénteken volt 10 éve, hogy Marian Cozmát meggyilkolták, a Bors pedig arról szerzett tudomást, hogy a kézilabdázóval végző R. Sándor és társa, N. Győző ételosztóként dolgoznak a Sopronkőhidai Fegyházban, ami igen népszerű munkakör a börtönben.

Az ételosztók egy fegyőr kíséretében járják a folyosókat az ételtartállyal, ahonnan csajkákba mérik a napi fejadagot, elkerülve ezzel bármilyen trükközés lehetőségét.

A lap úgy tudja, R. Sándort látogatja a családja, illetve több jutalmat is összeszedett a börtönben, de társára, Németh Győzőre sincs panasz.

Az egész országot megrázta a kézilabdázó tragikus halála, akit 2009. február 8-án szúrtak szíven.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

Az édesanyja és az édesapja – akik minden nap meglátogatják fiúk sírját a temetőben – nem csak lelkileg, de egészségileg is ráment a történtekre.

A bíróság 200 millió forintos kártérítést ítélt meg a szülőknek, ám ebből máig nem kaptak egy forintot sem.

Sztojkát először 20 év fegyházra ítélték, de másodfokon csak 8 évet kapott testi sértés kísérletéért. Végül a Kúria 2012-ben, jogerősen 13 évre ítélte.

Kifogástalan magatartására tekintettel 9 év 5 hónap után, pártfogói felügyelet mellett, a bíró 4 év 5 hónapra feltételesen szabadlábra bocsátották…

Van igazság a Földön?

Szerintünk nincs…

A Világ Titkai nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...