2018-03-13

Morvai Krisztina: A Jobbik árulását nagyon-nagyon nehéz megélnem

Oszd meg másokkal is!

Tessék kiállni és az emberek szemébe mondani, hogy soha semmilyen körülmények között, sem a szocialistákkal, sem a DK-val, sem pedig közvetve az LMP-n keresztül ezekkel az emberekkel nem kötünk szövetséget – ezt javasolta a Jobbiknak a zavaros helyzet tisztázására Morvai Krisztina az EchoTv-ben. Az ex-jobbikos politikus azért szólította fel kétségbeesetten egykori pártját, mert úgy látja, hogy a Jobbik “lepacsizik” a szemkilövetőkkel.

Az EchoTV-nek adott interjút Morvai Krisztina. A beszélgetés elején megkérdezte tőle a riporternő, hogy

miért nem beszél vele a Jobbik elnöke?

A pártból pár hónapja kilépett politikus elmondta, hogy fájdalmas kérdés ez az életében. Szerinte az lehet vele a baj, hogy ő mindig figyelmeztetné a Jobbikot és annak elnökét a szemkilövétésekre. Morvai elmondta, ha lett volna befolyása a párt döntéseire, akkor biztos nem engedte volna, hogy akár közvetve is egyeztessen a Jobbik a DK-val vagy az MSZP-vel. Hozzátette: sokkal átláthatóbbá és nyilvánosabbá kéne tenni a pártok közti együttműködési tárgyalásokat.

A cikk a hirdetés után folytatódik..
loading...

Hát hol voltak kardlapozások, vízágyúzások, szemkilövetések, száz embernek súlyos, maradandó sérülések okozása, jogtalan előállítások? 2002-től 2010-ig folyamatosan ez ellen harcoltunk– emelte ki Morvai. A párt múltja kapcsán arra emlékeztetett, hogy a Jobbik a könnygázfelhőből nőtt ki. Aláhúzta, teljesen mindegy, hogy DK vagy MSZP, amikor együtt voltak hatalmon, együtt voltak felelősök a demokráciának, az emberi jogoknak a totális sárba tiprásáért. Nagyon zavaró lehet, hogy én azt mondom, hogy a régi értékekhez kell tartani magunkat. Szemkilövetőkkel nem barátkozunk! – tette egyértelművé Morvai. A beszélgetés során végig feltűnően ideges Európai Parlamenti képviselő úgy látja, hogy a Jobbik lepacsizik a szemkilövetőkkel.

Ezek nagyon nehéz napok, nagyon nehéz órák! Ezt nekem nagyon-nagyon fájdalmas megélni.

Amikor még azt hittük, hogy Vona Gábor nem tér le az útról

Arra a vádra, hogy megvették, azt felelte, hogy őt ahhoz kellett volna megvenni, hogy bármilyen összefüggésben is a szemkilövető bandával, a DK-val és az MSZP-vel bármiféle közeledést mutasson.
A következőt Javasolja Vona Gábornak a helyzet tisztázása érdekében:

Tessék kiállni és az emberek szemébe mondani, hogy soha semmilyen körülmények között, sem a szocialistákkal, sem a DK-val, sem pedig közvetve az LMP-n keresztül ezekkel az emberekkel nem kötünk szövetséget.

Origo nyomán

A Facebook nem mutatja meg, cenzúrázza a híreket, ők döntik el mit olvashatsz el, és mit nem!

Ha Te sem akarod, hogy a Facebook döntse el mit olvashatsz, kattints ide, és iratkozz fel híreinkre.
loading...

Csatlakozz csoportunkhoz!